Followers

Friday, February 25, 2011

Aktiviti Malam JUMAAT

semalam KHAMIS...so, malam tadi malam jumaat ler kan......so, apa we'll buat malam jumaat tadi...he he hee.......


opppsss.........pic nie cam lucah plak erk...budak kecik nie tak badan....siap jilat2 jari lagi tu......santak 2 jari terus nak masuk dalam mulut....haish....besar nanti jangan buat camnie erk....tak sopan ler...


nie namanya sambil menyelam minum air.....................keman lagi dian mencalit adunan mama dia tu........tolong ada makna erkkk.

pose harus ler kan......walaupun berlengas2 baru balik ngaji..........tetap nak jadi anak mithali.............biar ler sikap rajin kamu tu di bawa terus ke besar yerk.....senang mama.

hurm.............tp apa plak aktiviti sebenar kami malam jumaat tadi yerk?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

perkara yang buat dapat PAHALA wajib lah kan...........opsss.....takde ler marathon tp aktiviti 23cm tu tetap ler ada....kata kan nak di tinggalkan laling hubby next week selama seminggu...kita buat bekalan time kita takde nie kan....ha ha ha........sapa paham, sila diam-diam yerk.......yang tak paham, buat2 ler paham.

aktiviti kami........
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
adeh............penat plak nak tekan-tekan keyboard nie bebanyak...........
korang tengok ler sendiri aktiviti kami tu yerk....tp kalau tak sanggup....tengok celah-celah jari pun takpe.......

KEKCOKLAT KUKUS

khas buat kengkawan kat office.......harap korang kata SEDAP yerk....kalau tak..next time MALAS dah nak buatkan...ha ha ha ha...keji OK!

4 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wahhhhhhhh rajin ko zana....kemain lagi ...siap berstrawberi lagi hah...cam beli kat kedai hah...mmg cun abis.....kire ko ni ade talent tau membaking ni...pi laa belajar lagi baking2 buat kek ni, pastu ko dah leh amik order...kat kluang tak ramai lagi koooo...mane tau...masyuuuukkk bisnes kek2 nie....si batrice comey ade dah tu nak jadi helper ko heheeheheh

~j!eY@hY@~ said...

wah!! sedapnye... share la resepi nye kak...

Nana said...

dah lama xwat kek coklat
mgu dpn kena wat la kot
abg askar mintak hehe
damia pon sama..
rajin tlg sebab ada makna
nanti dia nak celet2 kat bekas kek tu nak jilat haha

♥Azie♥ said...

cedapnyer zana..ko MEMBUAT KAN AKU TERLIUR