Followers

Friday, February 25, 2011

Handbag Hooks/Handbag Hangers

ingat entry aku menang gap pyjama & bag hook dalam contest Saat Ceria Si Manja Bersama Atuk/Nenek...
ini ler rupa bag hook tu kan..........

so, apa kegunaannya?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tengok pic bawah nie.

Ladies !!! Having problem of where to place your handbag when you are at restaurant, office, hair/beauty salon, cafe or other public places?
“On the floor?” No! Definitely not hygienic.
” On the back of the chair?” No! Easy for someone to slip off.
“On my lap?” No, not the most comfortable and stylish solution either.


tu dia.............amacam! stylo tak....sangat ler berguna ok.....dah tak payah nak letak handbag kat lantai if pergi makan mana-mana restoran or menumpang handbag kat kerusi meja sebelah...buat sakit hati orang meja sebelah jer tengok kalau camtu.......ha ha ha...bukan takat orang meja sebelah menyampah...kalau kena kat aku pun aku menyampah....kerusi guna utk dia....dia pergi letak handbag semata.........tak pasal2 orang lain tak cukup kerusi or kena tunggu turn...sian kan...

3 comments:

Nana said...

mmg stylo zana
pestime tgk menda ni hehe
aku ni bese klw g keje mmg letak kt lantai je beg hehe
xpe beg murah je
xkisah
klw la kata aku ada beg jurulatih mau aku bli ni sangkut beg hahahah

my name is Yana said...

aku pn letak lantai jer,dh pkai benda ni stylo,beg pn stylo..harap2 jgn tertinggal ler...nangis tk berlagu nanti..

ieda said...

uish memang menarik tuu
hermmm leh beli nie .. :)