Followers

Sunday, February 13, 2011

Anakandaku tersayang sedang tidur

Anakanda tersayang tengah beradu kepenatan.....he he he.....sampai air liur basi keluar pun dia tak heran...abis ler bantal mama bau air liur basi awakkkkkkkkkkkkkkk


penat nyerrrrr hari nie.......pagi keluar sarapan...then terus gi basuh kereta.....menyinggah sekejap ke Giant cari barang2 rumah yang dah kehabisan stok.....then.....pusing satu kluang cari Acid Folic tapi tak jumpa pun...ceh!....poyo erkkk......mana stock acid folic kat sumer farmasi Kluang nie? awat takde nie.......pastu...menyinggah plak ke rumah best friend laling hubby ku......adeh!....akhirnya...pukul 3 pm baru sampai rumah....hu hu hu...perut lapar isi ngan goreng pisang & keropok lekor mahal. ceh!

7 comments:

Emy Omar said...

kepenatan tu zana..sian dia

ieda said...

stok asid folic habis di kluang ?? pelik bandar besar tuu ..ermmm pasti ada yg x kena nie ...

ekekke budak2 dikk kalau tidur sure ada liuq basi nyer ekekek

ibuayahdamia said...

ni mesti betul2 penat punya..
aleesya + ayyunie pun tak bangun2 lagi tu hah..penat gi zoo johor pagi tadi agaknya..

p/s: kepok lekor tu beli kat belakang sekolah agama...fresh2 lagi tu..

♥Azie♥ said...

letih sgt tue zana..mesti bgn lmbt tue nnt

akiratoriza said...

lau pandang muka anak time tido, rasa syahdu je kan... alamak aku terjiwang pulak..

anak2 ni bila time berjalan memang tak hingat dunia then lek uma tido pun tak hingat dunia gak.. bestnyer lau dpt jd bdk2 lek.. huhuhu

Hirda Ibrahim said...

asid folic??? ko pi masuk klinik2 la ce, if farmasi x dak jual.

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

ooo ade berita baik aee....tul hamid arshat tu aku selalu gak skodeng blog dia,susuibu.com dan if folic acid tkde beli je obimin kaler merah tu..kat farmasi confirm ade,memang utk preggy woman dia lg lengkap compare to acid folic..acid folic ni pn pelik,kat cni pun kdg2 ade kdg2 tk..cam brg kawalan jer..trimester pertama ni jgn ganas2 sgt yer..stgh org rahim lemah tk pun uri bawah... cam jiran aku dia every time pregnant dia ikat@ letak cincin something like that nanti dh dekat nk bersalin bukak sebab dia dh berapa kali keguguran..alhamdulillah anak dh 2...