Followers

Thursday, February 10, 2011

J.E.R.A.W.A.T

aduh....jerawat merata-rata sejak 2 minggu nie.....selalu tu stok keluar barang seketul dua jer...la nie....berderet2 dia keluar kat area dagu and pipi kiri....h u hu hu......


korang ada ke petua nak kurangkan jerawat nie?
nak kata salah makan.........hurm! rasanya memang aku takde makan belacan lately
cuma biasalah....sebulan sekali sure dia keluar seketul dua sebagai tanda kawan baik nak datang.....agak2 nya coz' kawan baik last month lewat almost 3 minggu datang...dia balas dendam pakat keluar banyak2 tu kot!.

tak suka bila jerawat keluar....hu hu hu..cam makin hodoh jer nampak muka nie.

5 comments:

Puan Iza said...

tak per zana....jerawat manis tu.....:-)

atty's said...

kty pun dua menjak ni muka penuh naik jawat..huhuhuhuhuhu..

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

Sidratul Muntaha said...

aku dari minggu lepas muka asyik berminyak n kuar jerawat jugak
minggu ni
semalam la
bru kebah jerawat atas dahi yg dekat mata
sakit woo
aku rasa mcm nak pitam bile tekan

mummysyafie said...

selalunya kalau diserang jerawat kawan baik nak datang.

nor selalu biarkan jerawat tu pecah sendiri..sok tak kan tinggalkan bekas..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

kite serupaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhuhu