Followers

Wednesday, March 2, 2011

Happy Birthday Puteri Erika Awatif

bersambungan..............lepas makan balik rumah.....dlm kereta anak dara nie dah ketiduran..ater nya dari pagi tak berehat...lepas kelas music, di usung plak mama dia gi ke Kluang Mall kan......tu pun dah berungu2 kata penat......

So, balik rumah tu, ku biarkan dia lena barang sejam.............lepas tu....gigih jugak ler mengejutkan dia......ngan basuh muka jer pun...setting balik rambut tu...baju tak bertukar....ha haha...malas aku nak mengumpul baju nak di cuci...tu pun dah sebakul penuh baju tunggu masa nak di cuci..opsss....tinggal separuh..coz' pepagi hari aku dah settlekan separuh.....


Majlis pukul 3 pm.......so, we'll gerak dari rumah pukul 2.45 pm......dekat jer pun sepelaung...so, naik motor sudah.......anak dara nie, sempat ler berposing sebelum keluar rumah.  Bab posing mmg tak payah di ajar dah...tahu jer dia buat


Kek utk birthday girl....shedaaaappp....rasa cam nak minta barang sepotong lagi....tp malu ler plak...ha ha ha.......kita beli sendiri jer lah nanti....


Nie ler dia birthday girl........PUTERI ERIKA AWATIF.  my BFF punya princess...celebrate birthday Kika yang Pertama.........dulu Sal nie satu office dengan ku...tp after dia lepas pantang........surat tukar sampai.......punya ler kami sabar menunggu dia balik office time tu..tak sempat naik, surat tukar sampai. Now dia kerja kat IPD Ayer Hitam............Nie pun dah mengandung 2nd baby....dah masuk 2 bulan rasanya kot.....budak menggong...tp best layan kepala dia nie....we'll leh rapat coz' sama2 mengong.....keh keh keh keh...sorang lagi geng aku, tengah sarat mengandung 6 bulan kalau tak silap...aku? insya allah ada rezeki nya nanti.


Excited tengok Kika potong kek...eh....mummy dia yang lebih2...biasa arr kan....budak umur setahun mana ler faham.......so, mmg kita as parent  ler yang akan excited terlebih.


So, to dear Kika
Jadi anak yang baik
membesar dengan sihat
jadi kakak yang terbaik
stay comel and cute k...

2 comments:

my name is Yana said...

heppy bezday to kika...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

heppy belated besday to kika..comey!!