Followers

Monday, March 21, 2011

Teka Bunyi ERA

Duit teka bunyi ERA dah meningkat ke RM15,800 kan hari nie....adehhhh!!!! banyakkkkkkk tu. Ngan duit tu....mcm2 boleh buat....kalau aku yang dapat teka kan best....RM15 tu boleh buat tambah-tambah untuk  renovation rumah.....


tapi kan............aku rasa aku tahu arrrr jawapan teka bunyi ERA tu.......cuma tak pernah nak dapat bila called tu...............Pak Nil....sila angkat call saya....saya nak teka nie........sure jawapan saya betul punya.

Pembayang :
Berat - Jinjing - Angkat - Kadang-kadang = ? (aku tahu and aku pasti jawapannya.....)

7 comments:

Nana said...

mmg payah nk dapt
klw call
kita pernah call era
pasal topik pagi era
dapat ckp ngan nila kurnia
tp perbualan yg dirakam tu
dia tak siarkan
mana yg dipilih je
di siarkan

::Budak Degil:: said...

tulah pasal..untung betol sapa yg dapat tu..ape ha jawapan die?..xleh nak agak la..

atty's said...

cuba banyak kali zana.mana tau rezeki ..

☆ lieya latif ☆ said...

hadoi....kalo laa dpt teka kan zana...mmg kite kayooooooooo!! heheeheheh....

nak call pun kemain payah nak tembus talian hot fm tu hah....huhuhu

Sidratul Muntaha said...

rezeki betul klu sape2 dpt jwb tu.
huhu

eRiNsZ said...

bab teka-tka ni slalu nyer aku fail...hehe... x yah tpon pon tau jwapan ak salah hrhehe

rasp said...

cuba cal byk2 kali sis kalo u konfiden dgn jawapan u...
rezki oooo rm15k...sapa nak kasi...
era je yg nak kasi hehehehe