Followers

Monday, March 21, 2011

Homemade Burger Special by Laling Hubby

Amacam....dah tengok ker entry my laling hubby merajinkan diri turun ke dapur buat breakfast untuk isteri dan anak tersayang? rugiii ooo sapa tak baca....bukan selalu boleh up citer laling hubby ku turun ke dapur.....sepanjang berblogging nie..rasanya tu jer lah sekali kot.

So, ini ler hasilnya.....memula dia buat dua jer......ingatkan puteri tu tak mau...rupa2nya...siap jer papa dia buat.......terus dia ckp dia nak satu............terpaksa ler papa tu buat satu lagi......yang dua tu...for sure ler untuk tuan puteri ngan permaisuri yang tak mandi pagi lagi tu...ha haha.....nampak ker i tak mandi lagi tu? siap berbaju kelawar lagiiii


Amacam............tergugat tak tengok homemade burger laling hubby I buat nie.........fuh! kemaruk ok...dah almost sebulan gark ler...kat dlm peti sejuk tu tak pernah kering ngan stok daging fresh dia.....letih makcik........memula dia cincang2 daging tu.........sekali hari dia tanya...apsal blender tu tak tajam......aku dok confuse? selama nie ok jer aku pakai........tanya dia "naper?" ...."ntah......papa blend daging tak hancur pun"..........huwaaaaa papa, kamu blend daging dlm blender biasa mama tu ker.....................habis ler jahanam...........adeh!......start tu...dia gigih mencincang balik daging tu sendiri semata nak buat daging burger dia........

Jangan memain ok........siap google resepi buat homemade daging burger tu.....! gigih tak gigih ler laki aku sorang tu.


fuh...............sudah menjadi feveret Batrice........dia boleh habiskan sebiji burger tu wei!  Siap ngan sayur2 sumer licin.


Yang nie versi aku ler kan............almaklum, bukan pemakan sayur....so, cukup ngan daging burger tu saja. Daginb burger special.........siap letak cheese lagi tu.....tak jumpa tak kat mana2 kedai.............



11 comments:

liwaniel said...

wah zana...pandai hubby buat homemade burger...nampak sedap tu..

si batrice makan ye sayur..bagus2... irfan ni tak makan sayur..kalau yg kecik2 macam daun sup pun dia suh buang..huhuhu

yong ibu chem said...

wei, sedapnya nampak!

MrS. F!zA said...

nampak macam beli kat luar!! mcm hubby kita gak rajin buat benda2 gitu..ekeke

rasp said...

tabik spring lah kat ur hubby sis...
nak nak tengok batrice berselera makan...
mesti en hubby berpuas hati kan...

atty's said...

terliur nengoknya zana..cam sodap je hah..

Susu said...

tak dapat tengok gambar.
Nasib baik...

kalau tak, mau jealous dengan u,

lepas tu balik masam muka dengan Abang D sambil meroyan,
"Kenapa you tak buatkan burger untuk I macam laling hubby Zana Nordin?"

Jasfyra said...

rasa nk jilat2 screen ni.kah3..terliur weh..hubby aku ada gak time2 rajin dia ke dapo.bila tanya mana dpt resipi?dia jwb"chef bg resipi" laki aku kan hotel line..hehe

norhidana said...

huwaaaaaaa untung nyer, siap blh bt buger lg laki ko... untung2...

Syasmeen said...

sedapnya zana...skrg dah x yah beli kat luar la yer hihi

Nana said...

perghh
terer msk ek
huby zana
bagusnye
nmpk sedap plak tu

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Gambar beger yg last tu dah rupa beger prosperity kat mcD ler.. Terliur betul..