Followers

Monday, April 11, 2011

Ayyunie Delaila Aliesya

hari tu citer pasal budak domot no. 1 kan.....la nie, citer pasal budak domot no. 2 plak...he he hee..........rindunya mak long ngan kamu-kamu tau!

progress :
** sama cam aiman...dah makan nestum gark....tp lambat sikit makan berbanding Aiman. Now, Ayyunie almost 5 month...kejap jer masa berlalu.
*** BF sepenuhnya ngan mama dia......syukur...rezeki kamu Ayyunie.
*** if nak tido.....WAJIB di bedung...kalau tak, selagi tak bedung selagi tu ler dia sayang nak tutup mata.  Pastu...ada habit pelik..keh keh keh...orang duduk kat rocker chair tu...di ayun atas bawah kan....Ayyunie nyer peel plak...dia suka di tarik kiri ke kanan...amik ko...mama dia dah keluar muscle kat tangan dah....letih oooo....
*** suka main jelir2 lidah....
*** suara sangat ler comel jer dengar...keh keh kehe

So...jom layan piccas anak dara tu sepanjang 2 hari kat rumah mak tok last week........

*** mandi air sejuk jerrr....takde derrr dia nak jerit2 masuk dlm air sejuk tu....***





*** sama-sama debab ngan mak long erkkkk****

*** main lidah lagggiiiiiii...geget karang !****


*** cam taik cicak arrr kaler tu kalau nak di bandingkan ngan papa awak ....****







*** copy paste mama dia...***

6 comments:

MrS. F!zA said...

mak aihhh!! sedapnya nama dia.. suka dgn nama delaila..

Ciklinn said...

alololololo sedap ini budak di gomol2...

mysha said...

aKAKkkkk....geBussnyer pp diA.. tOlonG cubITkan Bagi pihAK sHA leh?? CUbiT pp MAK lanG dia skALi hehehe

JAraNg JpE buDAK KenE beDUng baRU leh tDO seKARang ni kaK.. RamAI yang dah tak berbeDUng daH seKarang nih..

♥Azie♥ said...

masyaallah comelnyer

Mayana said...

geram je dgn budak kecik ni...emm comel

Nana said...

nama bb dah mcm anak ayu
ayunie & aleesya hehe
sedap la nama delaila tu