Followers

Thursday, May 5, 2011

KURSUS ler wei..bukan KURUS

Ampun bukkkkk
Saya salah tulis tajuk nya....ha ha ha ha..
camno dari berKURSUS boleh jadi KURUS.....ceh! typing error daaaaaaaa


Inikah yang di katakan KURUS?
nehiiiii...........ko tengok tu dagu dah berlapis2......kalah kek lapis tau.....

Amacam.........cun tak baju korporat 5s kami?
chewwwwaaaaahhhhhhhh

Ok dah....nak sambung berKURSUS lagi nie......
tata titi tutttttttt

9 comments:

Cik Wanie Ghani said...

LA mmg btul lah wanie baca tue,
hihihihihihihi.......

chinta... said...

heheheh...'s' nye hilang ye smlm...

Jasfyra said...

ahahaha..ok pe.mana tau jd doa kan.terus ko kurus zana

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hahaha aku mati2 ingat ko saje nak konpiuskan kami... ok gak klu org dok baca kurus kan...doa tu

sW33tdARLiNG said...

baju merah itam macam kaler Sani Ekspress... ampuuuuuuuunnnn!! hehehe

rasp said...

memula tu conpius...
lepas tu dah agak mesti nak cepat tu...
wahhhhh 5s pun ada baju korporat ye...

Nana said...

hahah tu la pasal
aku heran gak semalam
tgk tajuk kurus
bila baca ko kata g kursus hehe

Lynn Hamzah said...

hehehehe...typing error...dimaafkan la yer...

Hazrey said...

Salam Zana,

Trying to contact you, sebab ada satu jemputan. Please email me your contact number superhazrey@gmail.com dengan segera.

Terima kasih.