Followers

Saturday, May 7, 2011

Melaka Wonderland : Mother's Day Special

Nie namanya iklan tak berbayar...he he he he...tp apa salahnya sharing apa yang kita tahu yerk tak.

So, pada sesapa yang kat area Melaka tu...boleh ler pergi main air kat Melaka Wonderland nie.......syiokkkk ooo...dua hari cuti nie kan....bawa ler anak-anak korang main air kat sana...at least boleh gark release tension ke apa kan...

Untuk bapak2 tu....bawa ler anak2 and isteri ke sana tau...if tak takde hadiah istimewa..anggap jer nie sebagai hadiah menghargai pengorbanan isteri anda sebagai ibu pada anak-anak anda k.

So, apa tunggu lagi :
Let's celebrate mother's day tomorrow with us here. As a mother with children you're entitled for 50% discount. Let's plan and join us !!!!!!


5 comments:

~izan~ said...

best nih.dulu masa awal2 baru bukak tmpt ni,kami pergi,tgk signboard terus terjah.tak sangka plak waterpark,dah tak psl2 beli baju mndi anak2 semua dlm tu hehe..ingat kot la taman2 permainan aje hehehehe

slmt hari ibu jugak kt zana =D

ibuayahdamia said...

wahh..50% tu...memang best tempat ni kan..

selamat hari ibu utk zana...

Mama Zharfan said...

teringin nak pegi sini...

JOM skodeng blog me kalau sudi!

Dee said...

happy mother's day zana..

Nana said...

ala..kalau semalam bez juga
semalam g melaka...hehe
tp arini dah ada kt kl la