Followers

Friday, May 6, 2011

Salam jumaat...


Baru nak tarik nafas lega.....
sukan dah habis
kursus dah habis...
sekali dpt plak berita Pengarah aku kena tukar lagi...
jawabnya......busy prepared Nota Serah Tugas Pengarah plak ler lepas nie....


So far senang kerja ngan boss aku yang sekarang nie..
cuma a bit detail sikit ler kerja dia tu kan....
tapi tak kisah..yang penting boss aku tu tak cerewet.

So, genap 4 tahun aku kerja kat Jabatan Penjara nie
dah 4 boss ler yang aku jaga and boss baru adalah boss yang ke-5
hope boss yang ke-5 nie pun best macam boss-boss lama aku...

Yup....ke-4-4 boss yang aku pernah jaga adalah boss yang BEST
esp boss no.2.....giler BEST arrrr...
dah macam kawan pun ada.......tp still respect antara satu sama lain tu tetap ada kan...


So, buat korang-korang sumer.......selamat bekerja yerk di hari jumaat nie.



6 comments:

Lynn Hamzah said...

tukar boss lagi yer zana...moga2 boss baru okey la...

akiratoriza said...

selamat dapat boss baru yek.. aku pun dok risau nak kene dapat boss baru jugak, boos skrg nk pencen bln 9 ni... takut lau dapat boss yang byk kerenah kan...

atty's said...

semoga boss baru nanti pun best ye zana..
selamat hari ibu

KSWSK said...

bos yg nak tuka...zana yg kena by yer hand over pnya list

CuTeMiUt78 said...

oh... tukar bos ya....good luck ngan bos baru ya

sW33tdARLiNG said...

jgn ler dapat bos yang cerewet kan.. harapan semoga bos ni lagi sporting