Followers

Thursday, June 23, 2011

Happy Birthday To Me!

Yup....today is my BIRTHDAY .....
So
Happy Birthday Zana...




Alhamdulillah.......syukur dengan apa yang aku ada sekarang....cuma 1 lagi doaku yang tak di makbulkan olehNYA.  Tapi aku takkan berputus asa dan akan terus berdoa kepadaNYA....moga doa ku yang tak putus2 ini.....bakal di makbulkanNYA tak lama lagi....amin

he hehe......genap sudah umur ku 29 TAHUN

makcik dah tuaaaaaaa...........next year dah tukar huruf 2 ke huruf 3 plak.......
tp....apa ada pada angka kan...yang penting hati...chewaaahhhh.

*** orang yang 1st wish my birthday adalah BATRICE....oh! terharu sungguh....thanks dear.

18 comments:

faizahpaiz said...

happy birthday..
have a nice day..

atty's said...

selamat hari jadi zana..semoga bahagia selalu

ieda said...

eppy bday tooooooooo u

eppy bday tooooooooooooo uu

eppyyyyyyy bdayyyyyyyyy to zanaaaaaaa

eppy bday to uuuuuuuuuuuuuu !!!

muahx3 .. semoga panjang umur , diberikan kesihatan yg secukupnya , ditambahkan penyeri hidup , dan berbahagia sehingga ke hujung nyawa muuu dik ! :)

intanz said...

Zana.. hepi bday zanna.. :) semoga panjang umur murah rezeki... dpt baby lagi.. :)

Shima Md. Zahar said...

happy birthday zanna
semoga dipanjangkan usia diberikan kesihatan yang baik.. dan dimurahkan rezeki....

auwcak said...

happy birthday zanaa....semoga sentiasa bahagia, tercapai semua yang dihajati dan dirahmati Allah...amin

mysarrasara said...

Salam...
K.zana selamat b'kenalan...
Besday kita samer la...
23.06 hik...hik

Zue AnnaLeeya said...

epi beday zana...
smoga hepi selalu dgn insan2 tersayang....

Maya Mayana said...

HAPPY BIRTHDAY ZANA...May Allah Bless your life...Amin...

lieyalatif said...

hepi besdey my dear...may all your wish come true okey...maintain vouge!!

wanie said...

happy birthday zana

cik pulau said...

singgah dari blog kak Ayu..

selamat menyambut ulang tahun..
moga mendapat rahmat Allah sentiasa...^^,

KSWSK said...

Happy bday zana..stil ada 1 more year nak enjoy 2 series..next year...welcome to the club of 3 series la yer..

zarazueyin said...

slmt hari lahir
semoga dkurniakan kebahagiaan di dunia dan akhirat ;)

Dilla Ady said...

tadi da wish kt Fb, ni wish kt sini lak..

hepi sebeday ye kak..

besnye anak da pandai wish kt mak die..

Citarasa Rinduan said...

zana..

semoga kamu dipanjangkan usia ya dik..
dan dimurahkan rezeki.
amin

Citarasa Rinduan said...

zana..

semoga kamu dipanjangkan usia ya dik..
dan dimurahkan rezeki.
amin

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hepi besday my dear :) sowi lambat wish...aku bz, hari ni baru msk opis.. aku doakan semoga segala yg ko hajati Allah berikan..amin