Followers

Thursday, July 7, 2011

Sabah Trip 2011 - Part 1

Meh nak bagi tahu...sebab2 kemana aku menghilang selama seminggu dari berblogging...he he he..act, kami 1 family bersama MIL, FIL & SIL berangkat ke Sabah untuk cuti-cuti malaysia. Cam biasa lah...beli tiket tambang murah AA kan......rasanya beli last year kot.....and terbangnya on 29hb Jun yang lepas...kali nie mmg lama kat sana coz' sampai 4 Julai 2011..lama tu kan....6 hari gitewwww.

So, flight kami on 29 tu jam 6.15 pm....sampai bumi Sabah around 8 ++ pm.........ambil teksi (EXORA) from airport to hotel kena charge RM42 coz' total 5 kepala...he he he..budak kecik tu tak kira yerk......ok lerrr....terus ke hotel kami. PROMENADE SERVIS APARTMENT.


Time pergi 1 troley jer pun beg nyer...nanti balik...beranak pinak...adeh.


flight petang tu mmg penuh ler....semua seat ada penghuninya.....



Anak dara nie kejap jer duduk diam camtu.........tu muka boring tu..nak tido tak nak lelap mata coz' sepanjang perjalanan dari rumah ke airport dia bantai tido jerrr.


uisshh....cantikkan pemandangan.............matahari hampir2 nak tenggelam sudah!


Nasib baik ler atuk ada bawa pen....leh gark ler Batrice hilangkan boring dia tu....dah ckp dah....dia nie dpt pen/pensil and kertas...senyap ler....tp coz' kelam kabut bersiap hari tu......aku tertinggal buku2  and colour pensil dia.....kalau tak, sure dia ralit mengaler.



Cun kan...pic sunset nie...chewaahahh...

For me as family.........berbaloi gark ler duduk kat Promenade Servis Apartment tu....cukup serba serbi..nak masak pun boleh...ada freezer....bilik besar.....cuma pemandangan jer lah tak berapa nak menarik kan.....rate bilik kami (Studio Suite) untuk semalam lebih kuran RM80 gitewww.....nak murah, sila booking online yerk..coz' bila walk in  harga dah berganda2.


10 comments:

KSWSK said...

wa dl pun duk promenade gak..

Maya Mayana said...

waa jln2 mkn angin rupanya..best tu :P

atty's said...

beshnya g cuti2 malaysia.

Nana said...

eh murah la sehari 80
tp berbaloi klw g ramai2 kan sebab dia jenis apartment

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

puan zana, aku mau cara2 nak booking..hehe buleh aku sewa..aku kan mau ke sana x lama lagi...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehe..memang berbaloi2 duduk promenade services apartment tu..kedai makan pun kat bawah jer...gi pasar filipina ngan pasar malam jalan kaki jer..hhehehe

wanie said...

wah best nye zana..cuti cuti ke sabah

rasp said...

bestnya gi holiday...
uishhhh murah banget rege bilik tu...

| SUE | said...

dok usha² jenjalan ke KK skali terjumper blog ni... thx for sharing..:D

ALoNa CintamaniszLite said...

akak dulu dok kat marina apartment tu. dekat jgk ler ngan pasar filipin..tp kalo ada rezeki sampai sana lagi..ingat nak cari homestay aje lah..hihi...