Followers

Friday, September 9, 2011

Gedik2 dua beranak

3 hari sebelum raya..............
Gedik kat dua beranak nie nak main lukis2 inai kat tangan...........
hasilnya......


kejung si Batrice time budak India nie lukis kat tangan dia......
tp mmg salute ler kat Indian Girl nie.....senang jer dia lukis
dah biasa...so, tengok sample gambar mana yang kita pilih
terus dia lukis...
kalau aku...
hurm....mau aku tekap jer gambar tu kat tangan baru leh lukis


Berapa?
Murah jer pun...
yang aku punya tu dia charge RM8
Batrice plak RM5 and plus RM5 untuk kuku....
warnanya inai tu...merah menyala2......i likeeeee


amacam..........cun tak?

9 comments:

mama tisya said...

cun2..lama tk berhenna

atty's said...

mmg cun..malam raya tu si akak ada nak buat gak..
tp jalan tar sesak giler..kang elok buat kt tgn ..kat muka lak pergi nye henna tu

lieyalatif said...

betul tu zana...tgk dieorg lukis mcm senang jek kan...cube kite buat..abis menggigil2 lukisan tu jadiknye wakakaakaak....

nanti lily kawin bulan 11 ni aku nak buat gak la....die buat, aku pun nak tumpang sekaki jugak hahahahaha.....

rATu kEBaYA said...

cantik... diorang lukis mmg laju..

rasp said...

mmg salute kat dorang tu sis...
sap sap soi je dorang lukis kan...
salute gak kat batrice ...
sbb tahan dia berinai kan...

MrS. F!zA said...

dah berkurun tak berhenna..last msa sklh rendah kot..hikhik.. baju cung, henna cung, tudung lg cung!

akiratoriza said...

rajin betul ko g lukis tgn tu, seingat aku, aku penah wat sekali jek tu pun time nak kawin dl. skrg memang tak penah terlintas pun g wat..

~izan~ said...

wah,tgn raya ni hehehe

sW33tdARLiNG said...

lawaaaaaaaaa~~