Followers

Thursday, September 8, 2011

Kembar 3 : 2010 vs 2011

syokknyer kalau ada anak dara kembar tiga kan............cam anak2 dara kat bawah nie......


sure kenal punya anak dara lagi 2 orang dengan bunga seketul kat atas kepala tu kan....tu anak-anak dara mama vogue Lieya Latif. Every year.....dah jd macam rutin plak beraya ke rumah memasing...last year...aku ke rumah mak Lieya Latif...........this year....Lieya plak singgah rumah aku...

Tengok ler pic2 anak-anak dara kami last year....................nampak berubah kan...



Sama tinggi jer ketiga-tiga anak dara nie last year


this year....kak mia dah tinggi sikit lah......and Batrice bertambah bolattttttttttt




yang penting.........anak2 dara Lieya Latif memang pandai posing............cer tengok kaki mija!


See........mija lagi berposing ngan expressi muka plak...comel okkkk




macam tangga............he he he....memang sporting ok anak-anak dara Lieya Latif.  Batrice ala2 malu gitewww..........nak berposing......tp now, dia memang susah sikit nak beri kerjasama bila bab berposing.


apa-apa pun thanks to Lieya Latif and Co. coz sudi singgah walaupun rumah aku dalam keadaan tunggang langgang nya.............


 cuma rugi.....tak dpt nak gomol2 budak hensem sorang nie....mood Dayyan tak berapa baik coz' tak sihat...selsema & batuk. Sian Dayyan...tp takpe...janji Auntie dapat jumpa dia pun jadi lerrrrrrr


10 comments:

MrS. F!zA said...

mcm mna leh beli baju sama ni?ekekeke... mama mana 1 yg beli..hahaha tu yg sibuk nktnya..nmpk lbih krg sebaya je diorg ber3

ZanaNordin said...

MrS. Fiza - kebetulan jer Fiza. Kak lieya beli kan dress nie utk anak2 dara dia...akak pun ada beli dres nie utk Batrice.

lebih kurang jer umurnya fiza. Batrice paling muda..kalau ikut tahun lerrr

Mamamya said...

haduii lah...mmg comel anak2 dara 3 pingitan nih... :) kebetulan plak dapat baju sama lagi lah comel...

rATu kEBaYA said...

sekali pandang mmg macam k embar.. comei tiga2 anak dara ni

akiratoriza said...

cantik plak pakai bj sesama kan dh mcm betul2 kembar lak.. memang janji beli bj sesama ker??

ieda said...

haaaaaaaa kenal nie anak2 lieya kan .. alorrr cute nya mereka nie ..
cumei2 pakai baju sama .. aah dah mcm kembar dah

bukan main posing2 .. haa nie kalau berkawan rapat nie biar sampai besar ,.. leh amik pic mereka berperingkat2 dan nanti tgk kan dikk :)

Mya said...

alololo comelnya anak2 dara ni!

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

lieyalatif said...

kembar kluang ni hah....

wajib amik gambar dieorg ni tiap2 tahun tiap kali raye kan zana...mcm tak sah kalo takde gambar dieorg bertige...walaupun jauh tapi dieorg ni kamcing kan....jumpe pun stahun sekali ....

sW33tdARLiNG said...

my zulaikha ada sepupu yang 3 serangkai sama tahun tp saiz lain2 laa pulak...