Followers

Wednesday, September 21, 2011

Kenangan

Nampaknya.....tamat sudah perjalanan Lil Precious kami... sepatutnya before2 nie lagi aku dah kena remove lilipie tu... kenangan terindah....

if masih ada.....t
oday genap 15 minggu 3 hari usia lil precious kami..
tp apakan daya....Allah mahu menguji aku dan suami.
Kami redha.... ini yang terbaik mungkin..

 Semoga masih ada sinar harapan buat kami lagi.

11 comments:

lieyalatif said...

SOB SOB....sedih beb entry ni...

insyaallah..akan ade rezeki utk ko sekeluarga....insyaallah....

Azueriena Norash said...

cedeyynyerr.....jager diri yer zana....xper lepas nie cuber lagi ehhh

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

insyallah ..aminnn..moga terlaksana impian zana tu yer...
dah dapat selendang mawar tu ker??...heheh..

KSWSK said...

insyaallah ada rezeki nanti..kat syurga kelak lil precious tu akan jumpa ngan zana

Redbloodsnow said...

sabar ek dear. Anggap je ALLAH SWT lg menyayangi dia. Insya'ALLAH ada lg rezeki yg DIA bagi :)

Nad @ MamaZakwan said...

sabar byk2 kak...
ada yg lebih baik yg Allah sediakan utk akak n famili

Maya Mayana said...

zana teruskan ambil pil acid folik walau tk mengandung dr sekarang sbg persediaan body...jgn putus asa oke

Oh Oeya said...

As salam.
Salam kenal :)
Follow awak ye ;)

Lily @ Mama Iqa said...

zana, jgn putus asa ye..ade yg lbh baik Tuhan nk bg tu..insyaAllah

sabar dan redha tau!

mekchu said...

ooo oooo... mekchu tak bleh dgr kalo org miscariage ni.. sedih sangat sbb 2x dah kena kan.. jap jap try baca balik entry lama...

btw, salam kenal :)

zh-ena said...

insyaAllah akan ader selepas nie..