Followers

Monday, December 5, 2011

Fitting Baju Konsert

cerita yang ketinggalan
tp still aci lagi kan kalau nak up pun kan...ha ha ha

Hari sabtu (19hb November)
baju untuk konsert Batrice baru dapat
uish...glamour U
ngan reben besar gitewww
so...teacher dia suruh cari kasut hitam and aksesori rambut sekali
So...petang ahad tu.....pi merata pusing Kluang cari kasut hitam untuk konsert anak dara tu..
kemain lagi kan..
untuk costume konsert dia nie jer dah habis almost RM100 ok...tu sumer termasuk ngan kasut sekali...


dah dpt complete aksesori..kastu and hairband..
harus ler fitting dulu kat rumah sebelum dirasmikan esok hari masa konsert.
bab2 melawa...dia dah makin terror dah..
semenjak jadi model tu...keluar rumah pun sekarang nak ber make up.
adeh!


Malas nak bebel pepanjang..
layan kan jer lah aksi2 Batrice berposing yerk...


yang tak menahan tu
siap stoking hitam gitewww






apa2 pun...tetap berbangga dengan dia
dah tak malu2 macam dulu
confident level pun dah semakin tinggi
tahap sosial dia pun dah semakin baik...

10 comments:

Nana said...

pewittt cekci la hehee

norhidana said...

mmg pandai batrice ni posing... geram nengoknyer...
ini yg bt aku mkn hati nih,,, bestnyer anak pmpuan...

Cho Zila said...

alahai anak dara kecik berposing.. bestjerkan... lawa giler baju konsert diani... mesti mahal nak bayar gi konsertnikan...

ummi anum said...

Amboi!pandai betul berposing ya..kalah artis tu...

Neeza.Areef said...

waduh2...kena tul dgn kemontelan dier..npk sedap2 je ngn bj tu..

btrice msk kelas music ya zana

akiratoriza said...

kemain lagik model cilik berposing yek... geram rasa nak cubit jek pipi yang semakin gebuzzzz tu....

onniesham said...

caya la batrice. sporting abis n pndai posing.

bagus la kalo dia dah x malu2. dah leh brgaul ngan kwn2. mcm echa still malu2, letih aku nengok.

eRiNsZ said...

awww cumill... perghh ku tgok si batrice ni makin solid-molid pulak hhihihi y pnting cumill

Maya Mayana said...

amboi jln pun dh menonggek..hehe...stokin hitam le lawoo...tklah cekci sgt...

Lily@MamaZaraZareef said...

perghhhhh..mengancam habis balqis..kombinasi merah hitam ni nmpak seksilah..=D