Followers

Wednesday, December 7, 2011

Upah kena tinggal

3 hari kena tinggal ngan mama dia
sangat good gurl...selalu tu tido rumah  nenek
but this time tido kat rumah ngan papa
yang tak larat papa ler nak melayan dia
tiap2 hari tanya hari apa coz' kat mind set dia dah tetapkan yang hari khamis mama balik

Then utk 1st day tu
every hour sure dia akan called mama dia
cakap rindu
tanya bila nak balik
merayu2 ckp dia sayang kat mama dia..

masuk hari ke dua...dah kurang sikit dah
tp bila malam balik rumah..
kena called mama dia dulu..
alahai...tp sian..2nd day tu...masa papa called..mama dalam kelas
so, x dpt nak jawab called...then called balik
anak dara dah tido...
sian.....


So, jumaat tu...before bertolak balik Tenggaroh
singgah parkson jap...belikan menan upah utk dia
sengih sampai ketelinga


al-maklum............gi shopping berdua jer ngan mama
coz' papa takde
pergi memacing kat kelong...
so....harus ler dapat apa yang dia hendak...

12 comments:

nurbeena said...

salam kenalan dr kasehmia.blogspot.com

anak2 biasanya memang tak boleh berpisah ngan ibu nya. mesti teringat2.

Neeza.Areef said...

upah kna tinggal..klu aku pn mcm ko gak zana..wpn dia x mntk tp kita mmg ada je nk blikan utk dier..

papa g mancing mama n batrice pn mancing kt parkson yahh..hahahaha

nieda said...

upah kena tinggal..berbaloi2 dpt menan.hehe

Cik Nurul Pinky said...

Salam kak zana..demi anak tersayang hehehe..senyum hah sampai telinga tuuuu.

Mamamya said...

makin tembam anak dara zana ni yer... :) comel..geram tgk klu dia senyum

lieyalatif said...

wah syok leee ade baby baru yea batrice...lepas ni syok leee dok mengusung baby ....siap bagi susu nanti heehehhe...

rasp said...

mesti dia rindu banget kat u sis...
siap ada stroller tu...
leh bawa 'baby' gi jalan2...
bestnya...

akiratoriza said...

skrg aku dah tak sampai ati nak tinggalkan Adam, sudahnya sampai ke akhir taun aku memang takde 1 kursus pun... huhuhuuuu...

aTy _faRed~ said...

alaaa..siannyer die...mesti rindu sangat2 kat mama die kan..nasib baik tak demam.. tak per..esok dah balik..:)

norhidana said...

pandai mama pujuk yek.... heheh mmg sengih senyum sampai telinga batrice... heheheh

Dilla Ady said...

sib baik dpt upah..kemain senyum sampai ke tinge batrice peluk doll tu tau kak..

atty's said...

bukan main lagi senyuman batrice dpt upah ye