Followers

Monday, March 26, 2012

Bila Suami Turun Dapur

1 day...tak tahu nak masak apa coz' barang basah sumer dah habis dalam freezer
tp aku dok merengek kat en laling hubby kata lapar..
uish.....dengan gigihnya lepas tu dia offer nak masak something...
hik hik hik...
senyum lebar mak jemah dengar tau.

diam2 aku snap pic en laling hubby dok bertungkus lumus kat dapuar


agak2 aper ler yang dia nak masak tu yerkkk


dalam 10 minit lepas tu...
sudah ready utk di makan apa yg en laling hubby masak tu
he he he he..maaf ler yerk...apa yg dia masak tu tak sempat aku nak snap
nie pun mcm aku cakap ler tadi
pic curi2...

10 minit....mee maggi special dari en laling hubby
mee maggi kedai mamak pun kalah tau!

 

7 comments:

akiratoriza said...

kekadang memang best dapat makan dari air tangan somi kan...

wanie said...

semangat husband zana masakkan utk zana...maggi pun maggi la...best kan dapat makan masakan suami

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sy pun suke bler asben turun dapur..
bestttt =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

saya pun suke asben turun dapur..
bestttt, goyang2 kaki aje mem besar ni.. hahahah

Lily@MamaZaraZareef said...

ari ahad lepas kite pon malas giler masuk daput..ingat nk ajak hubby makan luar..tp tetibe dengar kelentung kelantang kat dapur..rupenye dh slamat masak nasik goreng utk bini die yg pemalas nih..huhuhu

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

amboi manjanya dia...hehehe

Neeza.Areef said...

yg masak sekali sekala tu yg best wpn maggie jek..mmg x dpt kt tpt lain kan