Followers

Tuesday, July 17, 2012

Shopping Awal untuk Raya

Morning....eh....Tengahari!
udah tengahari rupanya
cerita hujung minggu kami.......breakfast kat Railway Station.....umat manusia tetap gark ramai kat situ...



Lepas breakfast....aku ngan Batrice terjah Kluang Mall....while en Laling Hubby gi kerja....ha ha ha.....anak isteri menyoping kemain.....en hubby gi cari duit lelebih yerk...
biasa ler kalau dah nama shopping ngan Batrice....tak sah kalau tak paw kat area game nie...


hasil shopping dari pukul 11 sampai kul 2 petang....ha ha ha.....gigih mengukur shopping mall berdua ngan Batrice.......perut memasing dah kenyang...so, memang syok berjalan ler...dari satu tingkat ke satu tingkat kitaorang mengukur........tp benarnya...shopping baju-baju Batrice jer sumer....

This year...memang aku shopping baju raya dia awal2...coz' pengalaman-pengalaman dari yang lepas...bila shopping last minit....memang tak syok coz' tak boleh nak buat pilihan....karang berkenan ngan baju tu....mula ler takde size ler....nak kaler tu takde ler.....dah nama pun last-last...so, yang tinggal pun saki baki jer lah...

Bila shopping awal-awal nie.....puas memilih sampai tak tahu nak buat pilihan dah.....
alhamdulillah....rezeki Batrice kan...dari nak cari barang sehelai dua..jadi berhelai-helai.....yang best coz' Pacific Kluang Mall tengah buat sale besar-besaran produk pakaian bebudak kan...maka, memang puas ler....baju-baju Batrice yang kat bawah nie memang aku pilih yang ada sale 50 % - 70%...so, memang berbaloi-baloi ler kan....


Dapat ler jeans 3 helai, blouse 3 helai, dress 3 helai and tshirt berhelai-helai....

 

6 comments:

atty's said...

semua dah complete ye batrice..mesti batrice dah x sabar nak raya

norhidana said...

seronoknyer supink2 ngn batrice... hasilnya tak mengecewakan heheheh

Neeza.Areef said...

bila awal2 ni smpai tepegun byk no pilihan plak kan?? tp x pe yang penting dah get ready

Mamamya said...

tgk zana n lieya dah settle shopping baju raya anak2 akak jd kalut plak sbb mmg x beli apa pun utk anak2 kat umah ni cuma dah tempah sepasang baju kurung + smoking dress... adoiii..sempat ke x nih...

Maya Mayana said...

wow banyak juga tu..raya sakanla batrice nanti...hehe


mak kita kata kalau belangkas jantan byk isi dr telur...aritu dapat rasa isinya juga sikit tapi...telurnya yg byk...belangkas bakar tk pernah pula rasa

onniesham said...

byknya baju raya batrice. now sjk jd mak mmg prsiapan raya untk anak2 je kan. diri sndiri x kesah sgt. yg pnting ada bju kurung sepasang di pagi raya..cewahhhhh