Followers

Thursday, September 27, 2012

Sentap Mak Jemah

Sian i tau..
pagi tadi baru nak suap nasi ke mulut (makan kat kantin bawah jer pun....)
tetiba ada called suruh naik office coz' ada hal....
suruh tunggu jap pun tak layan..maka ngan hati sentap i tinggalkan nasi lauk ikan mayong asam pedas, sayur tauge atas meja camtu jer....hu hu hu....
sentap mak jemah.....pantang betul bila time makan ada yang kacau..nak2 bila baru jer nak start makan...
kalau urgent sampai tak leh bertangguh2 takpe ler..nie perkara leh tangguh jap...
tp coz' SYMP....naik gark ler...

dah settle turun balik...sekali nasi tadi dah kena buang daaa
bertambah2 i sentap.....
udah ler laparrr.......

maka petang nie i order nasi pattaya...


sentap lagi...coz' nasi pattaya tak sedapppp
mencikkk......
(saja nak ngada2 ngadu kat korang......selalu tu sedap jerr kalau order apa2 pun kat kantin nie....tp agaknya nasib tak baik kot hari nie........separuh gark habis gara2 kelaparan....) hu hu hu hu

lain kali jangan kacau kita time tengah2 makan erkkkkk

.

6 comments:

norhidana said...

sian kwn aku nih... mmg lah kalu baru nk mkn ada yg ganggu spoil betul,... ko pun kalu nk mkn lg ns tu pesan lah kt org kntin tu, kn dh kene buang... sian ikan mayong asam pds tu wei heheh

atty's said...

mestilah sentap..kalo kty jadik zana pun ..sentap..time org nak mengadap rezeki .

Dilla Ady said...

eeee...kite pun bos rajin call time lunch..tpi sbb lunch kt umah mak, jadi bos nak tak nak kena tunggu la..huhu

Rasp said...

alololo cian kat u sis...
tapi kan kkdg kita nie ada 'off' day kan...
ada jer yg tak kena...

Myra Jay said...

Ala siannya, kalau MJ pun sentap jugak..hehee ;)
Sabo jela ye.

NoEn said...

alolo...kesian...
sabo yer