Followers

Thursday, January 17, 2013

Batrice x sihat

Batrice x sihat. Since semalam dah start batuk-batuk.....petang ambil dari school TAJ makin worse.
Anak dara tu kalau dah start batuk petanda nak kena asthma.
Balik rumah terus muntah....haish....mmg sure punyalah

So....before dia masuk tido tu bg ubat batuk n ubat demam yg mmg ada standby....
And...berjagalah mama dia....

Pukul 4, dia bangun minta susu....bagi sekali lg ubat demam n batuk
terus tidur menyelit sekali ngan mama papa....

Pagi before pergi work...rasa much better....tp aku cutikan dia
Bagi rest kat rumah satu hari nie berjemaah ngan en papa yg sama-sama x sihat.


posted from Bloggeroid

5 comments:

Salmi Khairil said...

alahai ciannya dia..hope cepat2 sembuh

norhidana miswan said...

sian nyer batrice...skrg nih musim kan, aku pun tiap ptg balik keje or tiap pg nk pg keje msti rsa dahi dia pns ok tak... risau betul kalu anak2 tak sihat, ngn kite2 rasa tak sihat

Rasp said...

memang risau je kan bila anak2 tak sihat...
nak nak cam batrice yg memang ada asma nie....
kesian kat dia...
hopefully dia sihat lah tu nanti...

Zarena Heeney said...

ala siannya..semoga cepat sembuh yea

lieyalatif said...

alahai kesiannye batrice...hope asma die tak dtg menyerang laa hendaknye...ape2 pun ko take care jugak yeak zana....