Followers

Wednesday, June 5, 2013

Buaian Berendoi

save budget....

alhamdulillah...buian berendoi untuk majlis Aryan hasil tangan mama sendiri....memang niat coz' dah alang2 ada buian tu kan.....just cari aksesori untuk di tambah....and google buaian berendoi yang lain utk di jadikan reference...maka terhasil lah...

Buaian Biru Lavender untuk anak bujang mama...


Zana guna rose foam nie....untuk bagi nampak menyerlah.....


and tambah aksesori banner nama Aryan untuk menambah seri tirau biru cream tu..


finishing product...


so, kot2 sapa2 area KLUANG and sekitarnya nak sewa buaian berendoi untuk majlis berendoi and cukur rambut anak2 boleh ler contact zana hik hik hik........package murah sesuai ngan budget korang...

 

10 comments:

Nad MamaZN said...

Cantek and simple

Sidratul Muntaha said...

cantik siot..
aku dahlah minay lavender..
kelip2 mata aku tgk...

Rasp said...

made wif love...
maka bertambah2 lah lawanya ....

ieda immi said...

wah ! hebat dah nie zanaaaaaaaaaa

kemain layieee yeee ..

cayunkkk Aryan !

norhidana miswan said...

mmg cun wei, masa aiyan dulu takde bende tu bagai... rajin kwn aku nih,kretip lg

Daddy Ziyyad said...

cantiknya...Kalau dekat dgn Kluang, dah lama saya sewa..hihihih..Anak saya bakal lahir bulan 7 ni..

Tengku Fauziana said...

cantik arr...eh,name anak kite same..ARYAN..

salam perkenalan..

Anonymous said...

Salam, kat mana nak beli buaian tu yer.. Sy duk kat KL.

Anonymous said...

salam.... boleh x nk sewa utk mjlis berendoi... sy duk area kluang

Anonymous said...

ni no fon sy 0197454512