Followers

Friday, June 7, 2013

Cuti jaga anak-anak

bersiaran dari rumah

hari nie mama terpaksa ambil cuti untuk jaga budak bertuah dua orang nie...
terpaksa dalam gumbira...keh keh keh keh..syoknyer duduk rumah gomol2 anak2.....


Nenek gi Terengganu....so, xde sapa nak jaga budak berdua nie.....

Next Monday school dah start semula....adeh! rutin harian start balik...pagi antar kakak..petang ambil kakak......

Hu hu hu hu....Kakak Batrice dah susut sikit badannya....
dah kurang makan....susu pun malam jer....tp berbotol2...
bila suruh makan...alasanynya nak diet.
Banyak ko punya diet kakak oitt......mama ko nie yang patut diet...tp tak terdiet2 lagi....
kakak x yah sibuk2 diet....nanti tak chubby...bila tak chubby kurang sikit pau kat pipi tu mama nak gomol..


cer tengok adik yang mengembang dengan jayanya.....
semua dagingggg..........sedap di kunyah2....ha ha ha

adik Aryan sangat kuat susu.........siang malam x berhenti....
malam memang dah jadi alarm mama ler setiap dua jam..kadang tu tak sampai dua jam dia dah bangun kejut nak susu..........rasa mcm baru jer lelap mata....tetiba kena bangun lagi......

4 comments:

A.I said...

meh sni bagi aku pinjam aryan tu dlm sehari dua. nnt aku pos balik kat kau. geram rasa mcm nk kunyah2 je dia. ngeeeeeeeeeeeeeeee... ;)

Rasp said...

batrice semakin ayu sis...
cantik betul dia ni....

aryan kalo bambam tu memang sedap gomol2 lah sis....

Dee said...

salam zana..lama k dee tak dtg sini komen..baca selalu..hehehe..comelnya aryan..batrice tu makin lama makin cantik..sweet..

Puan Mimi said...

bestnya ada baby kecik.. sebab apa tau best, sebab bau baby tu harummm walaupun baru bangun.. hehehe

kakak batrice jangan diet tau, nanti badan tak de cutting, tak cun pakai kebaya nanti raya. hehehe