Followers

Monday, June 10, 2013

Balik Kampung..ho ho ho

ho ho ho...balik kampung...
2nd time Aryan balik kampung jumpa tok ayah and mak tok..jugak nenek yot..he he he...

Sepanjang-panjang perjalanan dari Kluang - Tenggaroh macam nie ler mata dia..
ke kiri ke kanan...mama dah kemain tersengguk menahan mata....
kakak Batrice jgn citer ler...terbongkar dah kat seat depan....
suka betul Aryan menikmati pemandangan yerk......


balik kampung untuk hadiri majlis perkahwinan my schoolmate...tp tu alter citer...
alhamdulillah..progress rumah mak ayah kat kampung....
tinggal kerja-kerja pasang tingkap, pintu, tile and mengecat


kerja2 wiring pun tak siap lagi....in shaa allah dalam 2 minggu or before puasa siap ler hendaknya...
tak sabar nak beraya tahun nie ngan rumah baru mak ayah...he he he..me excited coz' tumpang nak mendeco nanti..ha ha ha ha..


Alhamdulillah.....kecik jer pun yang di tambahkan...tambah rumah depan...rumah dapur masih begitu jugak lerrr......


So, adik2 sayang...
Abang long kata....xtvt mengecat kita buat secara bergotong royong yerk....sila ler menjelmakan diri kalian bila dah ditetapkan tarikh nyer nanti..ha ha ha.....berat sapa dipikul...ringan sama dijinjing...

 

8 comments:

norhidana miswan said...

amboi2 aryan, suke betul dia yek.... mentang2 jln2 balik kg

wahhhh raya nnti beso lah umah mak abah ko kt kg tuh, selamat gotong royong mengecat yek

Emy Omar said...

Sure syok dapat berkerjasama dalam menghiass rumah baru tu nanti Zana

Nad MamaZN said...

Bulatnye mata dia! :)

lieyalatif said...

Haaa zana nampaknye aryan dah menunjukkan tanda2 suke berjalan ni...boleh join geng mama ngan kakak batrice laaa heheheheeh

Wahhh best2 umah baru ye...hepi parents ko zana...beraye umah baru laaa gamaknye ni...mesti excitef raye lain mcm tahun ni kan....anak menantu setiap sorang sile sponsor satu perabot ye hahahaha

Puan Mimi said...

amboi bulat mata aryan . comel betul..

wah beraya di rumah baru mak la zana tahun ni. boleh la deko cantik2.. zana kan kreatif

atty's said...

comeynya aryan..
besh nya raya rumah baru tahun nie ye.

Anonymous said...

Few, if perhaps any, admit not to ever feeling nervous likely to see their dental.
Ever so, during until this time the family was in patient in-fighting.
This status of Parda handbags increase by way of the development
of society. This year was 3rd year for the KATwalk fundraiser.
http://www.tesi.re.it/author/JackiThib

Homestay Melaka Mansor Choot said...

homestay murah untuk didiami di melaka .comment saja di blog kami http://homestaymansorchoot.blogspot.com/