Followers

Tuesday, September 17, 2013

Aryan - 5 months.

Morning...eh, tengahari sudah!
15 September 2013.....anak bujang mak dah genap 5 bulan..kejap jerrr masa berlalu.....


Besar dah gogon......
perkembangan...so far, still baru pandai meniarap...then sikit2 menjelar....x jauh mana pun...
tp...yang terbaru nie..dia dah start nak angkat bontot tetinggi......
and secara rasminya.....mama dia dah masukkan dia dalam walker...
puas hati den...kalau tak....orang sibuk kat dapur..dia pun sibuk jerit2 kat depan...coz' xde orang depan mata......bila dah duduk walker tu..luas sikit pemandangan dia....


lajuu ke belakang.....ha ha ha....orang ke maju ke belakang...dia maju kebelakang.....


dah terror sesangat layan bergurau..layan berborak....sampai tercopong2 mulut tu. Mengekek2 dia bila di geletek..hilang penat balik kerja dok melayan gogon.





Peel terbaru....semua benda nak masuk dalam mulut....
menjejeh2 ayaq liur dik oittt....
and dah terror main sembur2 susu ...nak2 bila dia dah kenyang.....siap tolak2 pakai tangan lagi..



Buah hati kesayangan kakak....tp bila malam-malam nangis nak susu...kakak pun komplaint..ha ha ha ha...

"adik nie....kakak nak tido lerr"



cepat jerr masa berlalu kan...sedar tak sedar dah 5 bulan....nanti2 tahu2 dah genap setahun..
moga anak mama kekal sihat.
Amin

5 comments:

Nad MamaZN said...

Tu la.. Kejap je masa berlalu :)

nome said...

tahniah dah dpt sepasang anak! alhamdulillah syukur...selama ni silent reader jer...now nak mengomen jugak sbb nama anak teruna kita sama nama dan sama ejaan...Aryan gitew! suka i tau :D

anak sulung mie pun perempuan...sama besar dgn anak awak...pastu baru dpt adik lelaki...eh eh sama la kita :)

Pn. Zana said...

salam .

aryan sy baru 4 bulan ! lahir 16mei. :)

norhidana miswan said...

kejap je dh 5bln yek hero ko nih zana.... pasni makin laju lah dia jelajah rumah ko ek

Rose Azadir said...

comelnyer...Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com