Followers

Monday, November 18, 2013

Villa Nabila

hari nie kecoh kat wall FB..pasal citer30 org budak yang pergi ke Villa Nabila....cuma 7 orang jer dpt keluar...lagi 23 orang tak dapat keluar..
tak tahu ler betul ke tidak..banyak sangat versinya...

katanya.....katanya lah kan.....bebudak nie masuk situ sabtu malam yang lepas....7 keluar..lagi 23 x dpt keluar..
malam tadi usah mencari...dah try azan...tp hanya dengar suara minta tolong...cari tak jumpa pemilik suara2 tu...
adeh!..misteri nusantara sungguh...

apa ler korang buat kat sana..sampai 30 org gi buat lawatan.....
bebudak plak tu anggaran umur 15 thaun ke atas....
x tahu ler betul ke tidak.....tp macam betul...
kebenarannya tu tak tahu ler...
banyak sangat versi....kat surat khabar kata sorang...kat FB kata 23 orang...3 dah berjaya di jumpai..tinggal 20
wallahualam

harap-harap2 kalau betul....moga adik2 tu selamat dikeluarkan dari Villa Nabila tu..


Villa Nabila
 - dengar citer tempat nie misteri sikit.....cer lah korang google2 citernya...banyak sangat versi asal usul Villa Nabila nie.....malas den nak menaipnya.

 

4 comments:

Anonymous said...

hai

norhidana miswan said...

ntah mana yg betul ntah mana yg idak kan... tp kalau ikut kt berita katanyer sorang je bdk yg hilang bkn 23org... tp kan villa nabila tu mmg menyeramkan... dulu2 masa dok skudai selalu gk time mlm ke ptg2 suke jln2 kt area jln tp istana yg ada banyak rumah banglo tinggal yg beso2....
dr dok pg msk villa berhantu tuh lbh baik la bt aktiviti lain kan bdk2 tuh

Ena's Stories said...

Da di tmbah garam dan gula mmg sdap dirasa...sampai da hilang keasliannya...gitu la perumpamaannya kisah villa nabila nih....
Bila google kisah villa ni rasa tak puas sbb tatau kisah sbnrnya...

lieyalatif said...

kehkehkeh...sudahnye 1 malaysia kene tipu ngan izat tu....elok die lepak umah member die kan hahaahahah....org malaysia ni pantang kene cuit dgn cite2 momok gini.....laju tersebar mcm virus hah heheeheheh