Followers

Monday, September 12, 2011

Fareeda...nyata berbeza (** jelita ***)

Rasanya fenomena tudung Fareeda nie...makin dasyat kan sekarang......

Aku pun...dok gedik2 dah terjebak ngan Fareeda nie...tp memang nyata berbeza...dulu time orang dok sibuk beli tudung Ariani.....aku pun ada gark terjebak...tp tak sehebat tudung Fareeda nie......

and lagi syok....bila Fareeda buat promo..hantar gambar and if gambar terpilih boleh dpt potongan tambahan beli tudung Fareeda lagi...makanya..aku pun gedik2 ler hantar...tu pun setelah kak Ina, mama jannah & rizqi suggestkan....

Gambar-gambar diatas adalah antara yang menerima potongan diskaun Koleksi FAREEDA/ MAWAR.

Untuk mendapatkan diskaun Bonanza Raya FAREEDA ini hanya dengan emailkan sekeping gambar anda memakai tudung eksklusif FAREEDA (koleksi eksklusif FAREEDA/MAWAR) semasa perayaan Aidil Fitri tahun ini ke email 
faridah@fareedascarf.com atau fareeda@fareeda.com.my
anda akan diberikan potongan tambahan sebanyak RM20 untuk koleksi eksklusif FAREEDA atau tambahan RM10 untuk koleksi MAWAR bagi pembelian sehelai tudung eksklusif FAREEDA atau MAWAR.

Potongan ini adalah tambahan potongan keatas harga promosi raya yang dilanjutkan dalam bulan Syawal ini !!!

Potongan ini hanya SAH untuk pembelian di butik FAREEDA Seksyen 8 BB Bangi sahaja dan SAH hanya di bulan Syawal sahaja.
suka ok......leh tambah lagi RM20 diskaun utk koleksi Fareeda Exclusive and RM10 untuk Fareeda Mawar............
Tapi malangnya...walaupun gambar aku terpilih...tapi camne nak redeem discount tu.....bukan leh guna utk shopping kat Fareeda online...kena pergi butiknya baru leh redeem....huwaaaaaa
Ada sapa2 yang baik hati nak tolong redeemkan tak...? ngeh ngeh ngeh...


V-Sofiya 2 layer

Selendang Mawar

and now, aku telah jatuh chenta ngan

 and yang this one...kan sampai ke tangan dalam minggu nie..ngeh ngeh ngeh


*** sure korangnya koleksi Fareeda lagi banyak kan......
tp dengan Fareeda memang nyata berbeza.

Ok....cukup shopping Fareeda untuk tahun nie..ngeh ngeh ngeh

9 comments:

KSWSK said...

so far wa blum terjatuh cinta ngan tudung fareeda ni...tp xtau la one day kan..if mai fareeda bangi tu leh ar singgah umah wa..xjauh dah sgt tu...

Dee said...

ni tudung yg fida pakai dlm kasih alia ye..mmg cantiklah..tp mesti mahal kan..

Nana said...

aku xde koleksi fareeda sebab xpakai tudung awning hehee

@e_da said...

wah bertuah nya bertuah terpilih...! tahniah

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik gak ya.. tk pernah try pun tudung cenggini..

e.l.i.z.@ said...

yezzaa...fenomena fareeda hihiih

rasp said...

saya tak ada ini tudunggggg...
cantiks....mesti mahal kan...

sW33tdARLiNG said...

glamer rupanya Fareeda. aku dapat selai, kakak ipar kasi masa aku hijrah aritu...

auwcak said...

mehla sini aku tolong ko redeem kan ..nak?