Followers

Monday, January 25, 2010

Celebrate Ber-3 sahaja

 pause sekejap citer cuti2 ke Kota Kinabalu yerk....nak up dulu entry small celebration untuk lil princess nie.

small celebration besday anak dara tu.........b4 gerak balik Tenggaroh, menyinggah SR dulu......beli 1 slice black forest choco share 3 orang makan......




Teruja betul anak dara nie nak meniup lilin besday to you dia.........seronok tengok muka happy.  The whole day adalah hari memanjakan dia........






sambil2 makan cake tu...order sekali chicken blue cordon my laling hubby favourite....tp, rasanyer dah x berapa KICK ler chicken cordon tu.......lapar punya pasal...habis gark ler kan....while my laling hubby order ice cream nie...yummy yummy




x tahu nak bebel apa lagi....jom layan piccas2 yang ada....now, tengah belajar try & error my mr. nikon........zassssss


 

 

menitik ayaq liur nengok cake nie kan....hu hu hu...pastu kami beli plak 1kg punya strawberry choco untuk di potong bersama nenek and atuk kat umah plak.  Meriah ngan cake plak tahun nie.


Celebration? .......maybe just buat makan2 ngan keluarga sekali ngan besday hubby next week.









just simple celebration kan.........

3 comments:

Sham Ummi Echa said...

hepi 3rd besday batrice.. semoga jd anak yg solehah k..

dapnyer kek tu zana.. ni ada yg balik ni menyinggah SR kang

Mama Qaseh said...

Erm yummmy..
Hepi belated burf day sayang auntie..
Celebrate ank beranak lagiiii best Yang..
Yg pnting ank kita hepi kan..
Mntak cikit kek tue leh tak hehe

rasp said...

hepi belated bufday sweet batrice!!!
bestnya dpt makan kek tu...
aunty nak skit leh :)