Followers

Friday, January 22, 2010

Sudah Sampai !



fuh...letih tapi tak puas ler.....4 hari ada kat sabah rasanyer belum cukup puas untuk pergi ke semua destinasi yang di rancang....byk tempat yang kami tak pergi...tp tempat2 wajib cam shopping, pergi island and gunung Kinabalu dpt pergi.......mmg best !

Macam2 jadi untuk this trip.....takpe...yang tu later aku citer erk.  Entry nie just nak kasi tahu yang kami dah selamat sampai ke semenanjung jam 9 pm and sampai ke rumah jam 1.45 am....fuh.....!!! perjalanan yang sangat panjang

3 comments:

wansteddy said...

selamat berlibur zanna...
welcome to my hb homeland :)

yong ibu chem said...

tak sbr aku nak tau apa cerita ko tu zana..

tp betul lah, gi Sabah ni mmg tak cukup klu tak seminggu kan..aku ari tu pun ralat gak..byk tmpt tak dpt gi..takpe2..ni ada plan nak gi lagi ni..hehehehe

Mama Qaseh said...

Hamboiiii berseri2 wajah org pi bercuti kan hehe...
Cpt hapdet tk sabar nk bca nnti..