Followers

Friday, February 12, 2010

Salam Jumaat

 

Salam Hari Jumaat
and for those yang celebrate Chinesse New Year

HAPPY CHINESSE NEW YEAR

and
tak lupa...

SELAMAT BERCUTI......cuti sampai hari selasa kan....so, 4 hari cuti...pergi mana lah yerk korang2 sumer...sure memasing amik kesempatan cuti2 mesiakan.....

Zana?
Sabtu & Ahad - Majlis Pernikahan adik sepupu
Isnin & Selasa - aku tak tahu nak gi mana....paling kuat pun.....harus gi mandi manda @ Tg. Leman.  Tp aku cam teringin plak nak bawa Batrice gi Waterfall kota tinggi tu.....x pernah lagi aku gi bawa dak kecik tu mandi manda kat situ.......sure seronok, nak2 kalau makcik2 belah mak aku pun dapat join....yelah, sure memasing berkumpul kat umah cik Salmah sempena si Iwan bernikah......mmmm....takpe, tu sumer boleh di aturkan.

Kalau tak pun.......
Balik Kluang........gi makan2 rumah auntie sempena CNY......pada korang yg tak tahu....my FIL tu mualaf...cina masuk Islam....tp kakak FIL still dgn agama asal.....tp, hubungan diaorg sangat2 ler baik.....auntie rajin masak2 untuk kami esp menu yg my MIL tak berapa nak expert.......aku paling suka bila auntie buat Am Cha....pergh......sedap wei......
boleh ler si Batrice collect angpow dari popo....pastu jejalan umah sedara mara belah FIL @ area Sri Lalang and Air Hitam...he he hehe.....


4 comments:

Mama Qaseh said...

Selamat Bercuti Yang..
Ht2 d pjalanan nnti ok..
Wah Btrice bpeluang laa collect ang pow ngn famili sblah hubby kan..
Best tue

~~ciklinn~~ said...

selamat bercoti zana.... berhati2 dijalanraya..... sibuk kau yer di hari raya.....

akak tingin gak nakberjalann..tapii sgt2 dah tak larat lor..

rasp said...

have a great wiken zana...
untung kan bila ada family muhibbah gini....
tak care!

Ruziawati Bukhari said...

zana.. first time kak t jejak kaki ke sini.. cantik rumah baru zana.. nampak suci murni saja.. hee.. o.. ada auntie smbt CNY ye? ok.. selamat celebrate bersama2 mrk ye? have fun.. selamat bercuti panjang.. dan juga.. tq atas nasihat yg diberikan.. trimas prihatin pada kak t zana.. terima kasih atas semua nasihat2 pandangan, komen2 zana pada kak t selama kita berkenalan.. sayang sungguh kak t pada adik kak t ni!!
u take care..
kiss for batrice.. muah!!