Followers

Thursday, February 11, 2010

Sourvenier dari BALI

aku kan ada menang contest lagi..........1st place utk contest Your Best Vacation Moment by Mama Zara

So, Selasa lepas hadiah sudah sampai di tangan.........sangat cepat lorrr........thanks lily for the present.....

 

apa isinyerrr........jeng jeng jeng...

 

cenderahati dari BALI.......hooyeeehhh

Muka2 happy dapat hadiah dari overseas.........

 
frame bunga...

 
beg kait yang chumelllll
and

 

fridge magnet....tp yang nie aku tak bwa balik......tak letak kat fridge pun....so, kita tukar nama dia jadi drawer magnet....bukan apa.....kalau letak kat peti ais pun...sure hayatnyer tak panjang.....tangan anak dara aku tu gelitis dok cabut.......sayang kan...so, baik ler aku letak kat office jer....nasib ler dia leh lekat gark kat drawer fail tu.....
again
THANKS LILY

7 comments:

mama tisya said...

adiah bali dh smp..tahniah skali lg

zh-ena said...

mmg comel la beg kait tu

lily azliyana @ mama zara said...

siap posing ngan hadiah lagi..hope okla hadiah tu sume yek..=D

Jasfyra said...

tahniah zana..mmg comel la adiah tu..suke...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

best! hadiah yang menarik.. akak memang hantu fridge magnet..kat rumah pun dah penuh. tangan anak2 pun dah gatal nak main. heheeh harus la bawak gi opis kan letak kat kabinet 4 laci tu. hhehehe

btw, tahniah beb! you deserved it!

rasp said...

congrats! wah bestnya dpt hadiah@souvenir obersea!

☆ lieya latif ☆ said...

wow best tu adiah....aku suke beg kait tu....kiut jek heeheheheh eh frame tu pun cun laaaa.....sweet jek bunge tuh....

beb!! selamat bercuti...gong xi!! gong xi!!