Followers

Friday, April 23, 2010

Gaun Merah Berbintik-bintik Putih

Masih berbaki rupanya gelombang merah dalam hidup aku.....hahaha...statement poyo....coz' aku masih teruja ngan mood gathering event GATSBY tu....matiler aku....44 hari ler korang layan mood mereng aku nie...

OPpss....lama dah tak shopping online esp utk Batrice.....so, last week aku terjebak gark shopping online lagi gara2 terjatuh cinta ngan gown merah bintik-bintik putih nie di FB kak farah......so, kot sapa-sapa minat nak beli kan baju untuk anak-anak korang ............boleh ler jengah U'r Kids Zone.  Aku boleh jamin layanan tip top dari owner dia...Kak Farah.  Barang berkualiti and yang penting harga yang perpatutan dan berbaloi-baloi. ( kak farah....boleh ler dpt harga kasih sayang yerk lepas nie.....)

auw....cun tak.......aku guna alamat opis...senang sikit...kalau guna alamat rumah MIL takut lambat sampai kat tangan aku coz' kekadang laling hubby aku terlupa nak bawa balik rumah....

sampai2 jer Batrice kat rumah.....aku terus suruh dia posing ngan gown baru dia......


dan selepas nie............korang layan ler aksi gedik dia yerk....now dia pantang suruh pose....memacam gaya dia buat............aku tala jer camera kat dia snap2...pandai ler dia pose.....

amacam............ada ciri-ciri calon menantu idaman tak..........?

tp lepas korang nengok gambar2 kat bawah nie....sure cancel kan....
.
.
.
.
.
.
.





tp masalahyer....pose dia sumer pose ganas2......jarang nak dpt pose ayu jelita penuh sopan santun gadis melayu........nak kena training lagi nie......ha haha....giler mak ko  nie kan...


Lepas nie nak shopping untuk mak dia plak.......nak survey2 kain ela yang cun2 kaler oren.....ada sapa2 leh bagi link online shop yang jual kain ela yang cantik tak....?

13 comments:

Dilla Ady said...

takpe la ganaz pun..tp ayunye tetap ade tuh..jgn risau..

agaknye bebudak zaman sekarang ni pesennye camtu kot kak..ganaz kemain..

rajin akak online shopping ek..dilla takut lak nk beli online sbb takut nnti tak muat la, besar la..ye la, kite tgk jek tak leh nk try2 depan mate..

Jasfyra said...

batrice wat gaya camne pun tetap comel la mama..cantik gaun tu..i like red..:)

☆ lieya latif ☆ said...

comel!! comel!! gaun tu pun kiut bangat!! same cam mija laa zana batrice ni....posing mmg ganas2 ko...kalo suruh gedik cam tak jadik jek wakakaakkaak

Kaseh NazLieza said...

amboi2...cool la ank akk pose..mcm artis n model tkenal gitu..ehehehe...

p/s : inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax..lawati :

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

batrice, mia dan mija sama2 pandai pose bila bergambar.. emily? jangan harapppp...

akak suka tengok budak pompuan pandai posing.. nampak comel nak2 kalau pakai gaun, memang nampak cute la macam batrice ni..

atty's said...

cantiknya gaun ...
kalo abg fir tgk semua pose batrice..mesti abg fir senyum meleret..

Lily @ Mama Iqa said...

makin bam bam aku tgk anak dare ko nih..pipi dh tembam..hehe

cantik la gaun merah nih..pandai ko pilih..tambah cute si batrice pakai..pandai plak tu posing..hehe

rasp said...

tak kira le posing ganas ke ayu...
dia tetap comel and pandai posing...geram tgk pipi dia....

[-suziey-] said...

wohoooo cun arrrrr..comel polkadot..hehe:p mmg labuh gitu ke gaun ni?

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

lawa la.. teringin plak nak membeli..ko ni zana saje je nak suh aku berbelanja kan? dah la nak dpt gaji nih... aduh geram plak dah nengok bj batrice ni

Dee said...

bila tgk posing ganas2 tu..baru terserlah wajah batrice sama acuan ngan wajah hang..sweet..

k.pau said...

mmg cantik gown merah batrice nie...
ada gak akak perasan kt fb kidszone aritu..

cun lah batrice pkai...
bdk2 tkpe posink camne pon zana...
yg penting maintain comelll....

re : isy,comel ke perut akak tu zana?
ko tgk gambo comel ler dik, cuba tgk depan2..hihihi..

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini..
wah kemain bergaya lagi dia ya.. tomey je ngan gaun merah bintik2 ni... cun gitu..