Followers

Friday, April 23, 2010

Sebuah Perpisahan

Esok cuti ........mmm...nak buat apa yerk..? @ Danga Bay ada Jom Heboh...tp cam tak larat jer aku nak mengangkut si Batrice tu berpanas-panas kat tempat ramai2 tu....FUHHH.......

Takpe...ada masa lagi nak plan nak buat apa cuti nie.

Hu huhu...aku nak citer nie....this month jerrr 4 orang staff kakitangan awam PSR di tukarkan....1) PTD and another 3 tu..PTPO........and ke-tiga2nyer di tukarkan ke Balai Polis Daerah. Sedih sangat coz' kat PSR nie bukan ler ramai sangan kakitangan awam....khususnyer kakitangan PEREMPUAN...so, bila 4 sekali keluar.....sunyi sepi lah office nie...tinggal ler beberapa ketul jer duduk buat kerja.  Tak meriah cam dulu.

Khamis minggu terakhir mereka di pejabat PSR....ada ler sessi foto gedik sebagai kenangan.




Me and Kak Im.....

Yang baju hijau tu my CC......sporting abis....sehari kalau dia takde kat office...sure sunyi sepi office nie...tp dia x kena tukar yerk...yang tukar tu tudung coklat and tudung merah.



Gedik2 santai mereka....lepas nie xde dah nak gedik2 santai cam nie.....



Partner in Crime aku si Saleha.  (tudung merah).....sedih aku dia kena pindah. Aku ngan kak iena nie menunggu dua bulan dia naik kerja dari cuti bersalin.....belum sempat nak naik office...surat tukar dah sampai......padahal.....menghitung hari kami kat office tunggu dia naik kerja......u'll nengok ler peel mak budak tak cukup umur tu....sengal kan...tu yang buat aku rindu kat dia.....sebab kesengalan dia.....


kan aku dah cakap...budak nie sengal....tp itulah yang aku rindu....we'll kalau duduk borak...mmg macam2 citer boleh keluar....dari cerita agama...sampai cerita 18sx ok.....we'll layan.  Inilah dia Geng Porno aku..hehehe...me + kak ina + Saleha.  So, bila Saleha takde......tinggal ler kami berdua yang selalu buat lawak bodoh dari orang pandai...


amacam........cam LESBO tak.......kan aku dah kata budak nie mmg SENGAL. 


kak chik....kitaorg rindu ko tau... Bebaik yerk duduk kat IPD Air Hitam tu.....kalau ada yang ngorat...ko ngorat balik tau..ngorat jer takpe...jangan main kayu tiga....udah ler.....


and inilah dia princess si Saleha : PUTERI ERIKA AWATIF...comel kan.....


13 comments:

mummy dasy said...

comelnye bb tu... sedap nama..

rasp said...

mesti kewinduan bila geng dah kurang...
comelnya baby dia....

sevunation said...

i got an idea..
how about u go for Nusa Idaman Super SUnday this weekends..

got lots of give-aways like balloons, cotton candy, icecream n much more..

mamaaerish : said...

sdp nama... n mmg cumil... ;p

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mummy dasy - mmg comel pun...tgk live lagi ler comel

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - mmg rindu sis...geng2 yang satu kepala plak tu..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sevunation - kat mana tu? boleh gark bw dak kecik tu kutip balloon and ice cream

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

eb -unik kan....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sedih kalau rakan seperjuangan tetiba kena tukar kan.. tabahkan hati, nanti dapat kawan baru

bb tu sangat comel.. nama pun glamer you.. erika.. i like!

Sham Ummi Echa said...

mesti boring giler kan kalo bespren xde..leh mati kutu ko.. eii tolong ler jgn jd kt aku.. korang mmg kena pindah2 ker?

[-suziey-] said...

lps dh bc story perpisahan ko n d gengs n gbr gediks tu..trus terpaku tgk baby yg comel itu...ditambah pakai sweater polkadot..eh hr ni tema polkadot ke??ekekek:D

Ruziawati Bukhari said...

zana.. seronoknya berkumpul kat kl ari tu.. meriah jpa kawan2 ye? baju batrice pun lawa.. tentu pas ni zana nk order lagi ngan kak farah ye? siap mintak harga kasih sayang lagik.. haha.. sian, kawan2 nk pegi ye? x pe zana.. walau tak satu pejabat... talian itu tetap utuh di hati kalian.. kan? jauh bukanlah penghalang... zana nk resepi ikan patin stim bawang jeruk tu ye? boleh .. nk guna ikan lain pun boleh... ikan siakap ke.. bahan2nya.. serai.. ketuk.. pas tu bahan2 lain.. bwg putih, halia, cili merah, cili api, carot, bwg besar... masuk semua bahan.. campur terus dlm kuali dgn ditambah air.... dh gelegak letak sos tiram, ikan... pas tu tomato.. masa ltk ikan tu kak t tutup ngan tudung periuk kukus tu.. bwg jeruk nak letak pun boleh.. x letak pun x pe. letak garam, perasa.. siap tabur dketumbar dan dsup.. siap.. try ye.. best.. hehe...

♥Azie♥ said...

teruja azie tgk bby yg chumel tue