Followers

Wednesday, April 14, 2010

Wall Deco yang sangat comel.

kekenyangan.......fuh......murah rezeki lagi hari nie......Pn. Nor belanja makan tengahari...yelah...hari last dia kat PSR nie.....

nak update peel batrice malam tadi....USB cable tak bawak ler plak.....so....kena ler selak-selak album lama cari gambar batrice buat modal entry petang2 hari nie kan.......

Gali punya gali aku jumpa gambar2 nie......ooo baru ingat....mmg aku ada nak buat entry pasal wall deco nie...tp camno leh lupa....byk benar benda ngak ngingat.......wall deco nie aku beli murah jer.....RM8.  Walaupun murah tp aku rasa sgt ler comel.....al-maklum...ada gambar pooh ngan tigger tu....favourite my lil princess........he he eh.....


amacam.......chumel tak....aku lekat wall deco nie atas kepala katil si batrice tu.......


so......sesuai ler kan ngang patung pooh besar dia tu........siap minta posing lagi ngan pooh dia tu.....


kalau ler rumah sendiri.........sure beli wall deco tu bebanyak...puas hati hias bilik budak kecik nie.




6 comments:

watie said...

cantik2... sure anak dara tue hepi nengok bilik yg cantik :)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

masa mula2 wall deco ni baru keluarkan zana, memang mahal, sekarang ni dah murah. Rm2 satu keping sticker beso tu..

tp pilihan yang tepat sebab pilih pooh tu.. cantik gilos.. dah la pooh tu peminat batrice kan?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak watie - memula jer dia excited...lepas tu tgn dia gatal nak cabut ko

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak mimi - yelah kak...dulu masa memula keluar...kemain mahal lagi.....now....murah....

ha haha....sudah tukar ker...bukan batrice ke minat pooh...hik hik hik

Jasfyra said...

sangat cantik...
suka tgk
aku pun ada gak beli menda ni
bila gatai tgn tu tepek jek..hihi

Mummy Dasy said...

ye ke zanna RM8...leh bagi linknye murah tu coz paling murah pnah jumpe pun RM25...
suke ah Batrice dapat wall deco tu gaknye..