Followers

Wednesday, April 14, 2010

Jelajah Blog Ibu by en. BEN ASHAARI

salah satu OTAI dalam dunia blogger


New segmen by EN. BEN ASHAARI : Jelajah Blog Ibu

Buat en. BEN ...silalah jelajah blog kerdil ku ini yerk.....
blog ini aku boleh jamin 80% mengandungi cerita-cerita tentang my lil angel...tentang perkembangan terkini, tentang keletah-keletah dia yang semakin hari semakin memeningkan kepala, tentang percutian kami satu family, dan aku boleh jamin jugak 90% gambar-gambar dalam blog ini mengandungi gambar-gambar my lil angel.  BATRICE. So.....sangat sesuai utk segment terbaru en. BEN. he he he......biasalah...as MAMA memang mcm tu.......ada syndrome "ANAK SAYA ANAK YANG TERBAIK, TERCOMEL dan TERPANDAI" he he he he he he.

got the info thru blog en. BEN sendiri.  B4 nie zana cuma jadi silent reader en. BEN saja....but...bila en. BEN buat segmen baru khas utk para IBU2 nie....terbuka hati nak buat entry untuk di terjah.



dan akhir kata.....kepada EN. BEN....sila lah komen apa yang patut yerrk berkenaan ngan blog zana nie......apa yg perlu di baiki......sila lah komen...mana tahu...dari komen En. BEN....zana dpt idea nak memperbaiki lagi blog kesayangan zana nie.
 

7 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...biar saya jela yang jelajah...nak tunggu en ben mungkin esok2 kut...hehehe...ni dikiralah ek...:P

mrs.irwan 2 be said...

ha..tu la...biar shda yg jelajah dulu la yer kak

Cik Nurul said...

wah dasyat akak sekarang ye hehehe..ben asyari lagi tu..moga-moga impian akak termakbul ye..nurul tak leh join lagi sebab belum berstatus ibu hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

betul2 ...meh laa kiteorg terjah dulu heheheeheh

LyNn HaMzAh said...

hehehe...ramai yg nak jadi mr. ben dulu...termasuklah kak lynn nie...

berani juga kau yer zanna minta mr. ben jelajah blog kau nie...tp blog kau memang banyak citer pasal batrice pun dan sesuai utk diterjah oleh mr. ben...kak lynn doakan mr. ben memilih blog zanna untuk diterjah...nanti leh la glamour macam redmummy...hehehe...

Ena said...

salam..

heheh.. en. ben dah pun terjah..
Tahniah.. :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

berguling2 jap kat blog ni..muehehe :p