Followers

Thursday, April 15, 2010

Nasib baik......

fuh...............pepagi lagi nasib aku dah malang........
nasib ler aku tak laju lepas keluar simpang kat caltex tadi........kalau tak mau aku tak sempat nak tekan break....
tetiba jer ada sekor anjing buat catwalk depan kereta aku....siap buat lambaian miss universe lagi kat geng dia...
fuhhh...........aku sempat cicah bonet depan keta tu kat punggung dia jer........tau plak nak marah aku balik....
uishhh...udah ler tepi tu ada bus stop...and kat situ ramai plak orang yg tengah tunggu bas.......mmg buat malu tul ler anjing tu......


kalau ler aku tertekan minyak...tak ke maut pepagi khamis anjing tu........

11 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

anjing maut takper...dah ajal dia...tapi tak pasal2 zanna kena samak kete tu...hahaha

watie said...

sedang membayangkan si anjing wat lambaian tue..

kalau senget montot anjing tue mau dah x laku hahahaha akak merepek dah kat blog ko zana kikiki

berhati2 memandu :)

norwaninorwi said...

mujur x langgar terus...aku penah terlanggar anjing,pecah bumper keta dan anjing tu cedera...huhuhu...skrg kena lebih alert semasa memandu...renung2 kan...

Mummy Dasy said...

kete kena samak tu sbb terlanggar ckit bontot anjing hehehe..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak sokong cakap izan tu.. kalau mati, lantak ler, tp tang nak kena samak tu, tak pasal2 jer

rasp said...

sib baik u nie pemandu yg hebat kan sis....
panjang umur lagik anjing tu :D

☆ lieya latif ☆ said...

adus...seriau aku beb..seb baik tak eksiden ...... anjing tu sure baru bgn tdo, tu yg mamai2 tu kot jalan tgh2 jalan tu heheeheheh

selamat bersamak ar zana heheeheh

liwaniel said...

nasib baik sempat brek kan...huhuhu

As said...

hahah... aper la anjing ni.. buat la kat tempat lain.. ni tgh2 jln... nak praktis la tuh.... nak masuk contest miss universe

Dee said...

xyahlah malu zanna..mujur zanna x apa2..

namakusuraya said...

hehehe bahaya sebenarnya tue.. kitaorg lak naik moto.. terpaksala jln jam sesangat teruk.. naik keta ntah bila nak sampai.. bila nak smpi selekoh kat umah tue.. banyak tul anjing2 yg sukarela nak bunuh diri.. ooiii lagi bahaya kalau terlanggar mahupun nak mengelak.. ialah motor kan.. skarang dkt2 kawasan tue mesti kena slow sikit.. tue la anjing2 nie tak blaja nak melintas pandang kiri kanan dulu.. eeee