Followers

Tuesday, May 11, 2010

Baby In BLUE

Amacam, comel tak anak dara saya? he he he....act....gigih ok buat sessi photoshoot anak dara nie kengkonon nak join contest BABY in BLUE contest by Suziey & momguess...........tp, bila aku belek2 balik syarat-syarat penyertaan.............huuuwaaaaaaa............anak dara nie dah tak layak........syarat penyertaan : umur 36 bulan.....anak dara aku dah 40 bulan......terlebih 4 bulan......so, xde ler harapan nak  join contest2 berangkai tu..........udah ler hadiah dia best giler.........package percutian ke Pulau Redang/Langkawi...full package tau......huuuuu..........

Takpelah..........xde rezeki.......so, jom kita layan gambar2 anak dara nie ngan baju BIRU yerk............jadi ler kan.....contest di hati mama dia.......dia peserta, dia pemenang........mama dia jadi penganjur, mama dia jadi pengadil........







dan akhirnya.............anak dara nie kengantukan gara-gara layan mama dia....he he he..


cau cin cau......cukup lite entry di pagi ini.  Aku ada kerja urgent nak buat nie..


17 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololol.. tomeyner..
persis model aje gayanya..
takpe la zana x leh masuk contest pn, leh update n3..
hihihi, x de la berdebu sgt blog kte kan.. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololol.. tomeyner..
persis model aje gayanya..
takpe la zana x leh masuk contest pn, leh update n3..
hihihi, x de la berdebu sgt blog kte kan.. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
akiratoriza said...

cantik blog ko.. aku tak pandai la nak wat lebih-lebih kat blog aku tu...huhuhu

Puan Iza said...

pandai bergaya sungguh si batrice nie...cam model cilik gitu....

☆ lieya latif ☆ said...

sememangnye tomeyyyyyyyyyyyyyyy!!~~

pandai posing dah anak dare ko ni zana...rambut pun dah panjang....dah nampak kegegirlannyer heheheeh...

alahai yeke...melepas laa nak join...takpe2 ade rezeki kat tempat lain tuh....don wori!~

Dee said...

alah cutenya..syg x dpt join..tp xpelah..simpan dlm album..bila besar batrice tgk mesti suka..

[-suziey-] said...

mmg comey wei..skali terlebih umur plak ye..xpe tunggu next season ...insyaAllah bole digunakan:)

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..cantek sgt gmbat batrice esp yg 1st tuh..mmg sesuai sgt utk contest tu kan. takpelah, bak kate suziey, tgu 2nd season plak..hehehe

SugarSpices said...

pandai betul anak ko ni bergaya kannn

atty's said...

ade bakat jadi supermodel nie.cantik2 gambar ..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lor syarat tak mencukupi ke.. tak pe la, ambil gambar suka suki ni pun dah ok.. cantik. boleh buat kenang2an.. nanti gambar2 dia mesti banyak dari kecik sampai besar.. heheh jangan lupa bubuh kat frame. akak suka gambar yang 1st sekali. kaler dia sangat hidup.

watie said...

comey batrice berbaju biru.. gambo semakin mantap.. wah gambo mengantuk tue pun wat akak sama2 mengantuk nie hihihi

As said...

chumell anak dara ko zana... suka aku tgk... nak2 dia pakai cekak tuh..huk alooo... cam perempuan melayu terakhir... tp yg x tahan nyer tgk gambo last skali tuh...hehhehe

Nana said...

dah comei dah ni..rugi plak tak leh masuk kan..

nafiiz said...

suka nengok gambar yang first tu..
cantik..

♥Azie♥ said...

cute nyer batrice...menyerlah dengan t-shirt blue tue