Followers

Wednesday, May 12, 2010

Pagi Hari Ibu

Ahad - Mother's Day.....pepagi MIL aku dah call suruh b/fast kat Railway...kebetulan adik ipar aku si Angah pun ada balik.........so, we'll kumpul b/fast kat railway....orang punya lah ramai.....nasib tak tunggu lama dpt gark seat.............si Ashraf kembar laling hubby aku nie pun ada join sekali......so, mmg meriah ler kan...


Rindu ngan lil Aqeeb....dah besar dah.....dah makin kuat......now, tengah belajar nak meniarap....cepat betul...agaknyer baby boy mmg cepat serba serbi kot.......kalau pegang pun tak reti dok diam2...tp yang bagusnyer Aqeeb relaks jer walaupun orang bising2 keliling.....cool jer...layan perasaan.


Sambil tunggu order...sambil melayan Batrice & Yaya....yaya dok merajuk coz' asyik kena tipu jer kata train sampai...4 - 5 kali kena memain ngan papa dia....merajuk ler dia....


see....mogok tak mau amik gambar...sanggup nyorok bawah ketiak atuk dia.


yang si Batrice nie mmg mood banyakkk baik pagi tu...so, dia tak join mogok ngan si Yaya....



Bila train sampai baru ler si Yaya ada mood.......baru ler dia happy sikit.....


Ambil gambar pun dah boleh ngak ngadap camera.......tadi kemain nyorok muka...


Tp cam biasalah...........keretapi bukan lama mana pun berhenti........sekejap jer...........tp boleh ler yerk..buat pengubat mogok si Yaya.


train dah pergi......start ler mood budak berdua tu.....Yaya pun boleh tahan sebenarnyer.....kemain lagi dia try panjat tebing tu.....



Around pukul 11.30 we'll siap b/fast...he he he...duduk b/fast pun makan jam.......tp biasanyer....around pukul 11.30 tu mmg lenggang sikit ler railway coffee nie......time kemuncak pukul 10...mmg beratur ler orang menunggu turn............

Batrice bila ada Yaya..........apa2 pun mmg WAJIB buat ngan Yaya.........sikit2 Yaya.......apa yang Yaya buat...dia buat...and apa yang dia buat.....dia nak Yaya buat..............tp that day.....mmg depa betul2 penat main berdua............giteww ler kekdahnyer bila jarang2 dpt jumpa........so, bila dapat jumpa...kemain lagi budak berdua nie..........

5 comments:

watie said...

meriah hari ibu dia... selamat hari ibu (walaupun dah lepas coz hari2 hari ibu hihihi)

batrice nampak ketiak hihihi.. cik mya x leh nengok ketiak nanti dia nak geletekkan kikiki

akiratoriza said...

erm aku dah lama tak pergi makan kat tempat tu...huhhuhuhu

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah syok la makan ramaikan. dahla kat tempat yang sedap dan glamer tu..

Happy mother's day zana..

Sidratul Muntaha said...

perghh.
meriah hari ibu ko.
weih zana,batrice bg ape sempena ari ibu?
eekekekkeke..
soalan tak hengat.
yaya n batrice,boleh baut duo group nih.
komersil.

Nana said...

suka sgt makan kt railway ni masa g jumpa en.somi kt kluang amik cuti 3 ari, 3 ari tu juga la bfast kt sini hehehe