Followers

Wednesday, May 19, 2010

her BABY

Batrice nie kalau jejalan....dia ada peel MALAS nak berjalan...nak berdukung sokmo.....udah ler badan tu dah lebih berat dari sekampit berat.....dah tak larat aku nak mendukung...harap papa dia...memang tidak ler....papa dia lagi ler malas nak dukung budak tu....kalau dukung tak reti dok diam2.....tu yang naik sakit tangan kalau mendukung dia....

Lupa plak nak kabarkan kat korang.....contact lense yang aku beli tu harga RM40 utk sebulan guna. he he he...murah ke tak.......ke korang dapat lagi lagi murah dari yang aku dpt coz' rata2 kedai lain aku tanya harga dalam rm50 - rm55...

So...as upah semalam jalan2 kat mall.......kasi dia stroller and doll kecik nie....biar dia menolak puas2.......


time nak beli tu aku tanya nak baby ke tidak....dlm kepala aku pasti anak dara aku cakap TAKNAK coz' dia bukan main yg jenis gegirl2 nie.....sekali dia jawab "NAK...siap requested kaler BIRU lagi...nasib tak requested kaler PINK...he he he........


and budak nie....kalau barang baru......memang tahap KEMARUK dia lain macam sikit.......bebudak lain pun camtu kot......1 - 2 hari pertama tu.....mmg dia layan habis2an ler menan baru....tp lepas tu....ntah mana2 dia gi selitkan.........




Alahai....dlm ganas2 anak dara aku nie....ada gark ciri2 kePEREMPUANan dia........he he he he


10 comments:

rasp said...

memang letih kalo dok kena berdukung kan sis...
kalo dah gegirl tu tak ke mana sis...

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...baeeek punye upah ko kasi.....tu ar zana, tgk stroller ni, tingat kat stroller mia mija....dah bekecai ko....org main slow2 sorong baby, budak2 ni main dok lage2 antara satu same lain....kejapjek dah arwah stroller tu heeheheeheheh

batrice tu ganas2 die, jiwa tetap gegirl zana heheeheh

Raja Radiah said...

hmmm.....1 mth RM 40.00???akak nya contact lense colour grey, 3 tone...untuk 3 bulan cuma RM 75.00 aje...cam mahal lak yang Zana beli nie...kalau akak beli yg tak de colour pun biasa beli 2 kotak sebab power mata kanan & kiri lain2 power just RM 120.00...ada 6 pasang so leh tahan 6 mth....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wah murah tu zana..rm40 je...nak beli nak beli *lap airmata...


hehehe, ko x kena paksa main sama ke ngan batrice? hahahaha

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - tu arr...dia kalau tempat ramai2 org camtu ler....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lieya - haah lieya..ni pun stroller no 2 ko...yang sebelum nie....dah arwah dah patah riuk..tu main sorang2 kalau main berdua cam mia mija...aku tak tahu ler....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Raja Radiah - wah...murah tu utk 3 bulan rm75...akak beli mana yerk? brand apa yerk?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sue - ha ha ha...apsal ko lap air mata...pi beli sana..next week dah gaji dah....

nasib baik dia tak kerah mama dia main sekali ngan dia ko...

eRiNsZ said...

huhu eisya punyer suda tcabot tangan, rambut kusot masai aduhhhhh..
stoller nyer siap di naik lg aduhh dehdeh deh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

erinsz - he he he...dasyat eisya....ingat si batrice jer ganas.....eisha pun lagi ganas yerk...kreatif sungguh ler budak tu kan...