Followers

Monday, May 17, 2010

Kelas AerobiK Bersama Batrice

yeeehaaaaa............sapa nak join kelas aerobik bersama Batrice? don't worry..........bayaran adalah PERCUMA untuk setiap sessi.........sume apa yang perlu.........rerajin masuk blog mama saya yerk..........yeeehaaaaa.................

Let's start ngan step aerobik bersama saya..........ha ha haha  anda sudah sedia? jom mulakan.............

1) Apa kabar sumerrrrr..................

2) Sila longgar2 kan bahu kiri kanan anda yerk.....

3) jangan lupa jari jemari...harus di lentik2 kan...di lembut2kan...

4) lepas tu.....tarik tangan kanan anda ke sisi kiri...mcm yang saya buat nie yerk puan-puan

5) untuk check kekuda tu kuat atau tidak...sila rendah kan kaki anda mcam yang saya buat....tangan boleh ikut gaya saya untuk mencari keseimbangan

6) Lepas tu...untuk mendapatkan effect dagu yang runcing.......sila tarik dagu anda sumer ke atas.  mcam yang saya buat nie

7) Ewah ewah...ha macam tu ler auntie...angkat kaki kiri ke atas......

8) ok DONE....saya dah penat....sila teruskan sendiri dengan step sendiri yerk auntie2

Ok.....cukup setakat ini kelas aerobik kita...........next week ...........kita buat step baru yang lebih mencabar yerk...............

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

comel!!! kalo dpt muke comel cam batrice, auntie pun nak join...nasib baik percume..leh join seumur hidup nie wakakaakakak...

tang tarik dagu tu aku suke zana.....nak wat implan mak takut...wat senaman batrice pun kire okey laaaa heheheehehe

LyNn HaMzAh said...

hehehe...sila register nama auntie lynn yer...sanggup belajar setiap hari sebab cikgu aerobik sangat comey...hikhikhik...

Lily @ Mama Iqa said...

confirm aunty nk join la kalau FOC nih..hehe..comel batrice ni dgn rambut dia yg lurus tu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Lieya - ha ha ha .....mentang2 instructur tu comel yerk....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lyn - wah..akak pun nak join..nampak ada sambutan nie...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lily - wah.....peserta ke3 mendaftar..chayok ler...

haah lily..rambut dia lurus..pastu halus cam rambut bebudak cina tu

atty's said...

untie pun nak register..kasi selim skit badan untie nie ..