Followers

Tuesday, June 1, 2010

free 3 days trial of FreshLook Illuminate daily disposible lenses

Semalam around pukul 10 beh kurang lah kan......officemate aku datang senyum2 cakap ada barang sampai.....dia pun ada.......

oooo.....baru aku ingat.....hari rabu b4 aku cuti last 2 week tu...aku ada register untuk dptkan free trial contact lense jenama FreshLook........aku register kan sekali kawan aku tu.......baru semalam rupanyer sampai.....ambil masa seminggu gark lerrr.....


Syok syok syok.........selain dpt free trial utk 3 hari FreshLook Illuminte daily disposable lenses tu....dpt gark coupon 30% off for second box.......he he he he he...


Tu dia lenses nyer...ada 3 pasang utk 3 hari................


Act dia takde kaler.........just utk buat mata kita lebih besar jer lah kan........tak kisah lerr......kata trial pack...so, kalau berkenan nanti baru ler aku beli...kalau tak.....abaikan jer.....aku dah try pakai dah...best gark...and then mata pun xde ler rasa cam ada habuk tersangkut ker apa..........rasa clear jer.......and mata hitam aku tu nampak besar sikit ler.....sikit jer...tak banyak pun....

kot2 ada yang berkenan nak dapatkan free lenses nie boleh click kat SINI yerk

7 comments:

atty's said...

kty pun ade reply gak .tgh tunggu ..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kak pun ada apply gak, tp tak dapat2 gak.. zana apply berapa hb.. akak apply 13 mei, sampai sekarang tak dapat2 lg.

Jasfyra said...

wah besh ar ko zana..aku pun ada apply aritu tp xsampai2 lg

[-suziey-] said...

oooo daku xpakai lense..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

yeyeye..aku dah daftar !!! x sabonya aku nak menerai gak..tq zana

Nana said...

nape xtempek gambo tuan tanah ngan bijik mata baru nk tgk gak hehehe

Dilla Ady said...

tul tu..nk tgk gak mate akak camne...ye ke besau jadi bijik matenye...ni dilla mintak izin akak apply gak free trial...tq eh..