Followers

Wednesday, August 18, 2010

Cikgu Bedah

ha ha ha...akhirnya.....menumpang kasih kejap.....dpt gark aku update blog...rindu weiiii.......udah ler bulan puasa...FB pun tak boleh nak layan sgt kat office nie.....blog lagi ler kan......meroyan aku kat tempat aku sesorang nie...pegi sana salah, pegi sini salah..............

Ingat tak watak Cikgu Bedah dalam citer Adik Manja (kalau tak silap aku ler kan).....cikgu pompuan yang garang, suara kuat, rambut kembang, cermin mata tebal, bawa rotan and buku kepit kat tangan.....hah! yang tu arr...............comel erk...agak2 lah kan.....sekarang nie boleh ker jumpa lagi spesis cikgu yang macam tu? aku rasa takde kot.  cikgu sekarang sumer comel2 belaka....silap2 kena ngurat ngan anak murid......muda2 remaja belaka........

Junior2 aku masa sekolah and kengkawan sekelas aku ramai yang jadi cikgu...yang tak sangka jadi cikgu pun ramai....tp dah REZEKI masing2 kan........TAHNIAH pada korang kerana berpeluang menjadi PENDIDIK pada anak bangsa kita......besar pahala tu.



ohh........yg nie CIKGU JOYAH yerk...bukan cikgu BEDAH....mulut cam joyah...pot pet pot pet......malas betul nak layan mulut dia nie.......byk betul alasan dia sekarang nie kalau minta buat sesuatu...suruh mandi pun kena ada alasan kukuh.....word KALAU tu mmg favourite WORD dia ler.......suruh mandi dia akan tanya : KALAU tak mandi? if dah terangkan kenapa. Dia kan tanya lagi..KALAU mandi.....wah gitewww......ko nyer KALAU tu bisa mama sakit kepala yerk cik adik ooiiiiiiii


Amacam, sesuai tak? agak2 kalau jadi cikgu ler kan....anak murid nak panggil apa yerk ?
Cikgu NUR?
Cikgu TISYA?
Cikgu QISTINA?
Cikgu TINA?
or
CIKGU ISYA?
tak pun nama glamer dia
CIKGU BATRICE..wah gitewww....kayak orang putih.......kena tukar jadi TEACHER BATRICE.....baru ler sesuai......


10 comments:

mysha said...

hehehe...aKak CikGu beDah tu Anti ngan LAki kan... hehehe... sha Tgk ciTer tu...

aKak taW tak Cikgu tu seBenarnye writer terkeNal dedolu... Until now dia ada LAgik... cumA tak berAPa sihat...

bAtrice cOmeynyEW... MorNing tEacher baTrice!!! ngeeee

mrs.ecam said...

hahahah cumel la...siap pki liptik ek...hahahhahahahah cumel cumel cumel

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...syomel...syomel.....pic last tu aku suke...cikgu joyah yg serius...muncung sedepa tu heeheheheh

budak2 baye batrice ni mmg kuat berckp zana....mmg letih nak layan....tapi kalo tak dilayan kan die lak yg boring...ye laa berckp pun kire learning process kan.....

Cik Nurul said...

Comelnya itu budak!! geram menengoknya...nak gigit aje hahaha..ini sah mamanya suruh posingkan??

Dee said...

eleleh..siap lipstick merah lagi..cun ar cikgu batrice nih..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hahaha cutenya batrice :)

LyNn HaMzAh said...

memang comey betul la cikgu yang sorang nie...hehehehe...

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

cute nyer batrice jadi cikgu..
suka..suka..
biarkan dia tanya zana, itu maknanya dia amik tau..kalo cakap but dek jer..hahaha..lagi susah...

~~ciklinn~~ said...

weiiiiiiiiiiii gegett weiiii gegetttttttttttt cikgu bedahh nie.... tak leh tahan wei tgokk hat bawahh tu......comeiiiiii

KSWSK said...

chumeeellllll....