Followers

Tuesday, August 31, 2010

Kenang-Kenangan from my ex-Boss

Pemberian ikhlas from my ex-boss...uissh....sedih lagi nie.....and mood terperanjat ngan boss baru...yelah....lain boss lain ragamnyer....


cantikkan....besar gabak plak tu...so, boleh ler di jadikan brooch raya......nak cari rantai silver labuh coz' brooch nie pun boleh di jadikan loket...so...boleh ler mix and match nanti...


thanks boss.....gud luck kat tempat baru k....and semoga sentiasa success dalam apa bidang sekali pun.

~ My Boss from 4 Jun 2007 - 30 Ogos 2010 ~




8 comments:

Emy Omar said...

Cantik brooch tu Zana

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak emy - haah .....

Wansteddy Tales said...

wa... dpt bos baik best betul. nak2 jenis ambil berat. yg jenis jga kebajikan staf lagi diingati. betul tu lain boz lain ragam. saya pn sedang resah gelisah dgn ragam2 bos kat opis ni. mcm2 :P

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Wansteddy - betul tu..my ex boss mmg yang terbaik lah so far nie...kebajikan pekerja sumer dia jaga...bab2 kerja tak berkira sangat..janji kerja siap....kadang2 tu tengok fb pun boleh share ngan dia..he he he...mana nak dpt boss cam tu...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

yang penting ingat jugak bos zana kat PA dia.. memagn cantik brooch tu..

rasp said...

cantik brooch tu sis...
lama gak u with ur ex boss kan sis..
i pun yg dulu tu 4 tahun...
mmg terasa tul bila tukar dgn yg baru..
nak nak bila yg lama tu adalah baiiikk hati sangat kan...
sblum kita nak dpt adapt dgn yang baru...
kena byk2 bersabar lah sis...

mrs.irwan 2 be said...

nie yg jeles nie....PA jer dapat...huhuhu... x derla.....joke jer....cantikla pic yg last tue..sape erk yg amik???hehehehe

Nana said...

wah cantik tu bole wat raya kan hehe