Followers

Wednesday, September 1, 2010

Misi tak berjaya.

Morning.........he he he...pepagi dah ngadap muka budak tak mandi lagi nie....air liur basi pun still melekat kat pipi lagi....tp...nasib baik comel kan....


Adoi ler....dah almost 2 minggu dok training dia tido bilik sendiri.......asal tengah malam jer sure bangun cari mama dia.........pastu nyelit sama.....katil dia dok biar kosong jer....nyibuk betul tau...camno nak berjaya nie misi nak ajar dia tido sendiri.....? 


17 comments:

♥Azie♥ said...

dia masih rindu nak tido ngan mama tue...

mama tisya said...

tisya pn masih tdo ngan kami...lgpn tkde bilik lain kn kitorang dk ngan inlaw...:)

Nana said...

heheh xpe2 slow2 nanti lama2 ok la tu..
kita ni misi nk stop kan pampes ni xtau la berjaya ke x

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...x per zana...bagi dia masa...kak lynn belum lagi start asingkan tido...sebab katil utk qistina pun x beli lagi...tahun depan kut...

☆ lieya latif ☆ said...

kire ko dah start ajar la zana, aku ni belum lagi ko...dah le nak masuk 3 dah....sah2 kene halau mia mija tdo blik sendiri kan....tu laa pas bace entry ko ni baru akut ersedar mmg kene ajar mia mija tu dari sekarang...so misi utama, pi beli katil dulu tuk dieorg heehehehehe....

batrice manje tu...nak gak gentel2 maknye keh keh keh ...

yong ibu chem said...

yong lum train chem lagi. tapi..aku dah leh agak apa respond dia..hehehehee

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Azie - bukan rindu azie...tapi takleh kalau takde bau mama dia...he he he

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

MamaTisya - ooohh..iye ker...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Nana - tu lah kan...kena slow and steady....batrice alhamdulillah dah free diaper....memula tu mmg terkucil gark ler dia...tp lama2 dah ok..now dah takde kejut bangun tengah2 malam...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak lynn - 1st step mmg kena carikan dia katil yg sesuai kak lynn....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Lieya - laa...ye ker...aku ingat depa dah pisah tido....coz' b4 nie kan lily duduk ngan ko..ingat diaorg tido ngan mak teh dia...

tu lah lieya..ko lagi ler nanti dah bertiga....silap2 korang tido bawah gamaknyer kalau tak latih dari sekarang......cari katil double decker lieya...sure seronok si mija and mia tu nanti

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

yong - he he he aku pun dah agak punya....

Sham Ummi Echa said...

tu la kan..bila la dorang nk tido sndiri nih.. echa pon nyelit tido ngan kitorang..tp bila dia dah nyenyak aku suh apak dia angkat letak kt katil dia. next katil kitorang je pon..hehehe baru la leh brlapang2 sket kann..

rasp said...

slow slow and jgn putus asa...
lelama dia get use to it...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sham - tu arr.....udah ler tidur ganas...tak larat aku asyik kena tendang jer ngan dia....

try gark time dia nyenyak tu tukar katil dia...xde maknanya..sat2 nanti dia bangun menyelit gark lagi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sis rasp - tulah kan sis...hope lama2 dia ok ler...

norhidana said...

sian ko zana...
hehehe takpe teruskan usaha lg ek...

aku tau ko nk mngikut jejak si lieya tuh... menjd mak yong...