Followers

Monday, August 30, 2010

Tukar Boss

Berkuatkuasa 1 September 2010 - boss aku bertukar.......hu hu hu hu...sangat2 sedih....tp apa nak buat kan.......

*** TKPj Jamaludin Saad ***

hari nie, Majlis Serah Menyerah Tugas antara boss lama ngan boss baru......
Hope boss lama aku nie terus Maju Jaya di tempat baru (still under jabatan yang sama cuma di tukarkan ke Ibu Pejabat Penjara Malaysia as Pengarah Keselamatan).........mana tahu, rezeki tempat baru ....dapat naik Jusa plak kan........

And........hope boss baru nie sebaik boss lama aku.....
As PA......fenomena tukar2 boss nie rasanya biasakan.....
and selama 3 tahun 4 bulan berkhidmat dengan kerajaan nie....boss baru nie adalah boss ke-3 aku....
1st boss (Tn. Wan Rahman) , sempat jaga selama 2 bulan jer...and then aku dpt Tn. Jamal.  Selama 3 tahun 2 bulan aku jadi PA pada Tn. Jamal.........so, far.....dialah boss yang TERBAIK and sangat2 senang bekerja di bawah Tn. Jamal.  and now....my new boss, Tn. Hj. Abd Wahab plak...

Harap2 aku dapat memberikan khidmat terbaik buat boss baru aku ni.

3 comments:

Emy Omar said...

Wah..dapat boss baru yek? Semoga Zana terus memberi servis yang terbaik buat boss baru yang nampak macho tu ye hihii

~~Ciklinn~~ said...

mmg serius muka bos kamu nih... tapi sporting yer dia....mana gmbo bos baru....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

betul tu zana, as PA memang biasa kita dapat boss baru.. akak dah kerja 7 thn, dah 5 bos dah, semua lelaki kecuali yang sekarang ni ladybos..

insyallah my ladybos akan naik jd KP bulan oct ni, tak sure dia nak bawak akak ke tak.. huhuhu