Followers

Saturday, September 18, 2010

Salam Aidilfitri Penuh Kemaafan.......

Di kesempatan ini kami sekeluarga ingin mengucapkan :



Mana yang pulang bercuti di kampung tu.......semoga perjalanan pulang ke kampung masing2 tu di lindungi.  Berhati2 di jalan raya.......for sure, kat highway banyak kenderaan...so, sama2 amalkan sikap BERSABAR yerk......biar lambat asal semua dapat pulang berhari raya bersama keluarga.  Buat kawan2 yang tak dapat balik bercuti bersama keluarga tu........raya tetap raya......sama2 memeriahkan hari2 istimewa ini bersama suami, isteri dan anak2..............

Mcm biasa........every year, we'll gilir2 raya di rumah kedua ibu bapa kami.  Because last year dah turn beraya di belah Zana.....so, this year...turn belah hubby plak.  Muafakat membawa berkat.  Tak kisah lah...raya kat mana pun sama, yang penting di kelilingi keluarga tersayang.  

Insya Allah, akan berada di Kluang hingga petang raya ke-2.  Lepas tu bertolak balik ke Kulai untuk berkumpul di rumah arwah atuk bersama family sebelah mak zana.  Ada masak2..ada sessi gossip2......tu yanga gatal pungguk nak balik cepat2 jumpa makcik pakcik tu. Utk kengkawan yang berada di sekitar kulai, simpang rengan tu...insya allah....ada keluangan....sempat ler zana singgah yerk.......

8 comments:

kakyong said...

selamat hariraya, maaf zahir batin..

meh la bantu undi Aliya Nadhirah..

http://www.majalahpama.com.my/extra/info.asp?sec=undiadk

terima kasih

mrs.irwan 2 be said...

Selamat Hari Raya Kak....Meh datang rumah :)

Dee said...

selamat hari raya & maaf zahir batin ye..

oli said...

selamat hari raya zana,
maaf zahir dan batin!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga selamat balik kampung

kak ina kl said...

salam dan selamat hari raya..

kalau anak seorg memang berat nak tinggalkan kat kampung..tapi kalau dah berderet..memang di galakkan tinggal kat kg tu..sbb sekali-sekali nak rasa aman duk kat umah berdua dgn hb.

KSWSK said...

sesi gossip2 tu yg best kan..hehehehehehe

nieda said...

salam aidilfitri zana..