Followers

Friday, October 29, 2010

Kalau hari2 jiwa kacau, mau aku bankrupt.

..........gitewwww ler perempuan yerk.  Shopping adalah terapi minda...terapi dari stress...terapi bila jiwa kacau...terapi bila merajuk ngan hubby pun iya jugak....

so...disebabkan semalam jiwa aku lara......makanya...sebelum balik rumah, mari kita membuat terapi...takut nanti, lara yg di bawa dari office...terbawa2 ke rumah........tempias plak ke laling hubby dan si batrice aku tu.......


.............walaupun takde ler mahal mana...tp aku cukup puas hati kerana tak sampai RM100 aku dpt dua kasut.  1 kasut bertutup and 1 lagi wedges.  Puas hati aku.

Balik rumah, campak beg, gi sembunyikan dulu 2 benda di atas sebelum ketahuan dek sang suami....(dia pergi kebun ngan Batrice - so selamat ler tak payah nak bersoal jawab or mendapat pendangan tajam menikam dari dia) terus masuk dapur....keluarkan daging and sayur.  Bertungkus lumus menyediakan menu dinner we'll untuk malam semalam.  

Bila hati tenang...........maka terhasil lah .........makanan yang di masak dgn penuh keikhlasan dan kasih sayang buat suami dan anak tercinta.  ha ha haa.......otak mereng dah nie.


6 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

aku plak sopink tudung + baju utk maryam...wakakaka simpan kt opis dulu nanti pelan2 bw blk...hahahaha

Sham Ummi Echa said...

topik shopping ni mmg aku suka sesangat. teruja je baca entry ko nih. tp frust wei, awat ko tunjuk kotak je babe. kasi tunjuk la itu kasut. mak pon nk jamu mata. betul la kan.. kita ni kalo jiwa kacau, shopping la pengubat kita. aku ni pon dah ada benda dah aim ni. adehhh mampoih ler jahanam duit aku

lieya_latif said...

ish kite dah keje penat2...wajib tu belanje diri sendiri wei....kasut lagi laaa perkara yg wajib di soping selain baju ngan henbeg keh keh keh...

pandai ko yeak, pujuk laki ko ngan masak sedap2...pastu baru ko tunjuk kasut tu yeak....betul tak heheeheheh

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mana? mana? mana?? i want to see maaaa?? akak nak tengok kasut mu itu.. nak gak jamu mata.. akak 2 bulan ni ngak boleh shopping mopping.. duit dah abis kat renovate rumah ajer.. huhu

ieda said...

hahahah seronok manja2 kan diri nie dikk .. akak kalau beli dgn rege urah dpt 2 memang akan beli .. bertambah kalau pueh atikann ... sureee :)

Dee said...

kasi tunjuklah kasut2 tu..nk tengok..

kalo shopping boleh menghilangkan stress why notkan zana..hehehe..