Followers

Thursday, October 28, 2010

Mengidam burger SUBWAY

uisssh............cam terbayang jer burger SUBWAY nie......terasa2 jer kat anak tekak nie.


1st time aku try burger SUBWAY  nie masa gathering GATSBY bulan 5 lepas.  Tu pun coz' kak mimi and sham bawa aku makan kat situ.  Thanks to kak mimi and sham...kalau tak, mmg tak kan merasa ler aku makan burger SUBWAY nie.  

Makanya, benda sedap kan....tak puas ler makan sekali jer...sat lagi balik johor termimpi2 plak....b4 we'll balik that day....sempat ler aku heret laling hubby aku masuk subway...order 2 set. Set sama lark tu yang aku makan masa ngan kak mimi & sham.......excited nak suruh hubby aku rasa................tu yang last, coz' until today...still tak dpt lagi nak makan burger SUBWAY nie....

haisshhh! naper ler kat johor nie takde rest SUBWAY.  Takde kat Kluang nie pun takpe....janji at least ada ler satu kat Johor Bahru nun.



See...betapa rakusnya laling hubby aku menghabiskan sebiji burger nie.  Ngan aku punya sekali dia ngap separuh.  Nasib baik dia pun cam aku.....kata sedaappppppp

13 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

sedap eh..aku x pernah makan pun wei..tak reti nak order..huhu

sedap lagu blog ko zana..hehehe syahdu plak aku dgrnya

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

Sue - sedap weeii..nasib ler kat kluang nie takde..kalau tak hari2 aku beli ko. Hubby aku pun suka...

nak naik kl ntah bila lagi..tengok ler kot2 dlm masa terdekat nie adik ipar aku bersalin kan.

tu arr..esp lagu Maher Zain tu kan....

Tie-Ibu wawanisolehah said...

dapat tengok gambar jelah..kat sini takde subway..sub-station adalah haha.
Zana, pink tu kaler peberet wawa tapi dengan mak-mak sekali terpengaruh haha

Jasfyra said...

cedap...rasa nk lagi..hehehe
rasanya subway ni spesis sandwich zana,bkn burger
tp xpe..asal rasa dia shedap kan

Sham Ummi Echa said...

zana, aku igt lg kenangan gatsby kita tu. dlm penat2 nk collect kupon smpai makan pon leh lupa. pas2 kelamkelibut nk kejar masa tkt trlepas lucky draw. hahaha.

wei masa tu aku pon pestime mkn subway babe. x penah brniat pon nk try tp sbb mimi ajak ari tu mak ok jer la. tp me not likey sgt la subway ni coz byk sgt sayurnya. leces nk mkn. tp ari tu aku bedal je ngap sumer sbb segan plak nk pilih2 buang sayur2 tu..hahaha

Emy Omar said...

Zana,akak pun suka makan burger subway last makan masa gi Penang bulan 6 lepas.Kat melaka ni ha macam takde je..huhuhu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

tie - tu lah...kat kluang nie pun takde..ntah bila nak merasa lagi..kena tunggu naik kl lagi gamaknyer

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

zuera - aku sudah jatuh chenta ler...tak kisah ler burger ker sandwich ker....janji sedapp

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sham - kah kah kah..kan kan kan..makan sampai tak ingat lepas tu gelupur coz' takut terlepas lucky draw.

Babe, aku pun bukan penggemar sayur sangat..tp time tu aku tak ambil yg byk2 sayur tu...kan boleh pilih...hik hik hik..letak daging bebyk, mushroom...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak emy - kat melaka pun takde kan...
kalau ada....syoknyer...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

zana :- subway ni baru jer bukak kat jlan ipoh.. dekat giler dengan rumah akak.. kalau nak makan, jom ar singgah rumah akak.. nanti kita leh pi sama2

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kak mimi - wahh...bestnyer........

mama tisya said...

lama dh tu bln 4 time gatsby ye..hehehe..nanti dtg kl kena la terjah SUBWAY..kita tk pernh try lg bli tp pernh mkn la org bg...sedap gk...