Followers

Thursday, October 28, 2010

3 -3 pun ada

hebatttt...........3-3 iklan nuffnang aku berfungsi ngan baik sekali...ngeh ngeh ngeh...


and sapa perasan? takde sapa kottt..................iklan kat header tu dah almost sebulan gark ler dia duduk situ diam2 tak bergerak.........MUFOR..  nie namanay BE erk..? aku nie bukan nyer faham sangat pun pasal iklan2 nuffnang nie.  Yang aku tahu...bila tiap kali check nuff punya account....insya allah, byk tu takde ler..tp at least ada gark penambahan.  

Macam nak cash out utk kali ke-3 jer ...tp tunggu ler sikit lagi....

6 comments:

Jasfyra said...

wow!!! masyuk woooo
rejeki kan zana :)

ieda said...

wow dikk ada masyukk tuu .. akak dah lama x cek ...
1st sekali cek ari2 .. adalah 0.50 aje .. ehheeh

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

banyak BE banyak ler masyuk zana.. heheheh bestkan bila tengok RM semakin naik jer

Ciklinn said...

wahh masyukk tu... caiyok2

ALoNa Cintamaniszlite said...

best...dapat jgk..
nak masuk kali ke 3 dh cash-out..pergh!! terer laa tu..
Akak baru je sekali, hehe..tu pun..elok2 lepas syarat utk cash-out je..ngee

mama tisya said...

zana..nk tau iklan tu BE or tk bole tgk dlm akaun nuffnang cthnye ada label LB,SS&LR..kalo tk phm psl LB,SS&LR tu bole refer blog kita...so br tau samada iklan tu BE or not